Blizoo - импресии и месечни примања?

• Креатор на темата Креатор на темата edin4o
  • Време на започнување Време на започнување

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Локација
Десно од левото
Веб-сајт
gamezone.com.mk
Дали сте задоволни од работата таму? Зборувам за Продажен агент. Исто така, колку се месечните примања во врска со оваа работа и дали се редовни?
Сестра ми се пријави за работа таму...Денес и се јавија од таму и сака да знае какви се условите таму...

Е што сеа, ти си менаџер таму, па проверуваш како се однесуваат агентите?

Е што сеа, ти си менаџер таму, па проверуваш како се однесуваат агентите?
Океј чекај да се изјаснам:
Сестра ми се пријави за работа...Денес и се јавија од таму и сака да знае какви се условите таму...

Дали сте задоволни од работата таму? Зборувам за Продажен агент. Исто така, колку се месечните примања во врска со оваа работа и дали се редовни?
Сестра ми се пријави за работа таму...Денес и се јавија од таму и сака да знае какви се условите таму...

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
--- надополнето: 17 февруари 2012 во 00:36 ---
Океј чекај да се изјаснам:
Сестра ми се пријави за работа...Денес и се јавија од таму и сака да знае какви се условите таму...

Јас не би одел таму. Па да ми даваат и 30.000 денари плата. Кога и да појдам во Близу се караат вработените и муштериите, а 80% се во право муштериите.

Со среќа нека и е!
А и ќе и треба... имам разговарано се неколкумина таму вработени...коментарите се во смисол... Гвантанамо.... :D
... незгодна работа биле тоа камерите за надзор.... и манијаците што по цел ден гледаат во мониторите....многу минуси се пишувале...:D

Браво бе ацететово, го разоткри типов :LOL:

:D:D

Имам роднина што работи како продажен агент и секогаш се жали дека слабо им оди, и дека редовно имаат поплаки од клиентелата.

Ааа епа фала на инфото дечки :)
Какво инфо бе дете,ти напишаа тука 2,3-ца луѓе неколку реда,критики и ред др.глупости и одма донесе заклучок? За тоа треба саглам дебата,да се испокараат на 20-тина страни 15-20 луѓе најмалце,да се изнесат аргументи и факти за и против,а не вака,поздрав!

Какво инфо бе дете,ти напишаа тука 2,3-ца луѓе неколку реда,критики и ред др.глупости и одма донесе заклучок? За тоа треба саглам дебата,да се испокараат на 20-тина страни 15-20 луѓе најмалце,да се изнесат аргументи и факти за и против,а не вака,поздрав!

Точно, али имав веќе претходна претстава за што станува збор. Ништо од ова, се отвори близу во ГТЦ, отидоа слободните работни места, т.е. зафатени се веќе...

И ПЛУС - нашиот народ коа ќе фати за една работа да се кара, оди на сосема трета и на крај доаѓаш до НИКАКОВ заклучок и уште позбунет си. Од моево 5-годишно форумџиско искуство ти го велам ова...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom