Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Проблемот е прилично едноставен; имаш ликови кои се на позиција (во случајов, мислам на првиот лик од О. КумановА). кој има преголеми желби, нема пари за нивно реализирање, не прифаќа туѓи сугестии и мислења и смета дека намерите може да ги реализира ем без (свое пред)знаење, ем со празни чебови.Некои работи се косат со здрав разум. Во Куманово асфалтираа 2 минути пред почеток на трката, потполнуваа дупки. Дадоа милиони за реновирање на новата сала, нема клима. Не ми е јасно дали на некого не му работи доволно кликерот дека светот ке ни се смее за ова, оперирани од срам.
Клима е за пичици.Дадоа милиони за реновирање на новата сала, нема клима.
Некои работи се косат со здрав разум. Во Куманово асфалтираа 2 минути пред почеток на трката, потполнуваа дупки. Дадоа милиони за реновирање на новата сала, нема клима. Не ми е јасно дали на некого не му работи доволно кликерот дека светот ке ни се смее за ова, оперирани од срам.
Имам многу добар другар, велосипедист цел живот, со огромни број на награди од разни трки на Балканот. На никого не му текна да се посоветува со него, дечкото има ненормално искуство со организирање на трки. Сигурно немаше никого да одбие и да подели совети.
Ми се чини тоа што неколку велосипедисти се повредија на тренинг, надвор од трка, го потскри целиот друг срам.
Ова лево е стартот на трката каде што беше.
![]()
120K views · 637 reactions | Инбокс: Olimpijada 24.07.2025 Kumanovo ..na dn na olimpijadu Treba da dojdev stranci za da se sanirav dupke | Kumanovska Gorilla
Инбокс: Olimpijada 24.07.2025 Kumanovo ..na dn na olimpijadu Treba da dojdev stranci za da se sanirav dupke.www.facebook.com
Мене ми смрди на тој инцидент на велосипедистите кога тренирале, сите се дрзнаа да ги нападнат медиумите зошто така известувале, а изнесоа штури известувања што и како се случило.
Уште еден лоповски фијаско на максо, таткото на градот. Колку само пари украде за време на овој мандат...
![]()
Падна новиот систем за гласање во Советот, кој чини 50.000 евра - KumanovoNews
Поради технички проблеми денеска имаше застој во работата на новиот систем за гласање и конференциски уред, кој Советот на Општина Куманово го набави пред два месеци.www.kumanovonews.mk