BIZNISOT SO MOBILNI VO MAKEDONIJA!

Статус
Затворена за нови мислења.

BEZSTRASNIOT

PHONE MASTER
Член од
6 април 2007
Мислења
627
Поени од реакции
2
Znaci na temava ke si praime muabeti u stilot sto i kako se desava so biznisot na mobilni telefoni vo nasava republika. Kako glaven ke ni bide necrophilia (se razbira ako saka) i ke se obide da vi odgovori na site praanja osven ako tie se mn glupi (so ova sakav da vi kazam da imate malku oset so postavuvanjeto na prasanjata) A temava ja otvoriv jas poso ima mn raboti koj mene me interesiraat vo vrska so neze. kako i site ke se obidam i ja da ne postavuvam glupi prasanja:)
Pa prvo necro da go prasame javno dali se soglasuva da ni pravi muabet na ovaa temai dali ke saka da ni gi odgovara prasanjata?
pa posle ke pocneme so muabeti ako saka necro a ako ne saka mozeme pak da si praime muabeti ama nema da bide bas spored zamislata..........
Fala za necro odnapred:salut:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
а како второ си го утнал најверојатно форумот за отварање на оваа тема, или можеби јас сум премногу глуп па не сум ја сфатил идејата за отварање на темава.

Не ми е јасно што поточно т.е. за што ке служи темава?!?

Ако служи за да ви одговарам на прашања колку чини или каде може да се најде некој мобилен телефон или која мобилара е најдобра за сервис, која има највеке телефони, која има најефтини телефони итн..
тогаш тоа можете да го направите во темата Помош! или пак во темата Цените_на_мобилните_телефони_на_приватен_пазар_во_Македонија

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
OMG...пак ќе ми замерат некои ама... TURN ON YOUR FUCKIN MIND!

:tapp:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Volkswagen напиша:
OMG...пак ќе ми замерат некои ама... TURN ON YOUR FUCKIN MIND!

:tapp:
ке ми преведеш на македонски пред да ја тргнам темава?

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Зборував за BEZSTRASNIOT
Зборував за глупавоста и безцелноста на темата...

една...од милијардите...
:smir:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Teмава ми вика: "Мистичен, заклучи ме, немам никаква цел, постојат конкретни теми за помош, за прашања и за се друго од областа на мобилната технологија".

И решив да ја послушам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom