BEZSTRASNIOT
PHONE MASTER
- Член од
- 6 април 2007
- Мислења
- 627
- Поени од реакции
- 2
Znaci na temava ke si praime muabeti u stilot sto i kako se desava so biznisot na mobilni telefoni vo nasava republika. Kako glaven ke ni bide necrophilia (se razbira ako saka) i ke se obide da vi odgovori na site praanja osven ako tie se mn glupi (so ova sakav da vi kazam da imate malku oset so postavuvanjeto na prasanjata) A temava ja otvoriv jas poso ima mn raboti koj mene me interesiraat vo vrska so neze. kako i site ke se obidam i ja da ne postavuvam glupi prasanja
Pa prvo necro da go prasame javno dali se soglasuva da ni pravi muabet na ovaa temai dali ke saka da ni gi odgovara prasanjata?
pa posle ke pocneme so muabeti ako saka necro a ako ne saka mozeme pak da si praime muabeti ama nema da bide bas spored zamislata..........
Fala za necro odnapred:salut:
Pa prvo necro da go prasame javno dali se soglasuva da ni pravi muabet na ovaa temai dali ke saka da ni gi odgovara prasanjata?
pa posle ke pocneme so muabeti ako saka necro a ako ne saka mozeme pak da si praime muabeti ama nema da bide bas spored zamislata..........
Fala za necro odnapred:salut: