Бизарни (чудни) навики за јадење

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување
женава има чудна страст -уште од детство таа го јаде сунѓерот од креветите.
само што ќе почувствува мирис на нов намештај(кревет) таа неможе да се воздржи и почнува да го јаде.При тоа таа е и мајка на 5 сосема здрави деца.
еееее ај сеа
оваа не смее никако да припари до некои салони за мебел- оти све ќе им испоиспара и изеде

1302670810_1.jpg

1302670840_eats_sof.jpg

1302670790_eats_soh.jpg

1302670867_eats_soj.jpg

Хм, не се сеќавам дека сум јадел нешто чудно ко мал, освен некоја миризлива гума за бришење можда, ама сум бил сведок на ситуации каде "Aj не јади гомна" има буквално значење... Еееw!

Хм, не се сеќавам дека сум јадел нешто чудно ко мал, освен некоја миризлива гума за бришење можда, ама сум бил сведок на ситуации каде "Aj не јади гомна" има буквално значење... Еееw!
Копрофагија?

Бонус: Некрофагија. ;)

Копрофагија?

Бонус: Некрофагија. ;)

Па нели му доаѓа исто како канибализмот, не го јадат белки жив човекот :) ?
Или пак мислиш дека постои некој мераклија кој копа по гробови и глода коски и полураспаднато месо од некои со доста долг мртовечки стаж :) ?
За копрофагијата - мислам дека се работеше пред се` за сексуална изопаченост, а не за бизарен апетит.

Природата ни дава храна овошја,месо, се што можеш да посакаш.. ти ќе јадеш предмети .. ова првпат го читам хаха
Ајде одам да си КСнам од Ѕидот :pos2:

Пробал да изеде велосипедски педал
Српскиот пензионер Бранко Црногорац обожава да јаде метални предмети, но велосипедскиот педал најверојатно бил преголем залак за овој 80-годишник, па завршил во операциона сала во болница.
Црногорац се обложил дека може да изеде педал, но го изгубил облогот.

http://dnevnik.com.mk/?ItemID=E9ED5B83248C3A4C96A302EF9B831E62

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom