Бивш косовски премиер уапсен во Бугарија

• Креатор на темата Креатор на темата omo_ilinden
  • Време на започнување Време на започнување
Е и вие не отстапвате подоле.Чеку дали беше призрак и никоj не разбра за него ,кога е влезнал,кога е излезнал во/от РМ??!!?
Абе остај не ти нас..овде секој си прави што сака.....па ништо не не чуди...

Туку гледај вие што правите.....„респектабилна’’ членка на ЕУ:pos2:........

...или ве бива само за ДВД-ја да запленувате....:pos2:

Ами вие го пропуштивте први през РМ.Нема международно право?
па не зборам само за вас!!!!(за сите дудлачи на ЕУ и САД:pusk:)ТИЕ што НИ ГО проповедаат,ТИЕ НЕ ГО СПРОВЕДУВААТ!!!!!!!!:tapp::uvo:

Не си во право, никој не ги мрази Шумадиските свињари. Само имаме истенчено чувство за да не се мешаме со секакво ѓубре:))

Не е навредување да му се обратиш на некого со дедовата титула де:) Не сум јас виновна што дедовците им биле свињари. А ни што ја имале несреќата шумадиски корења да влечат.
Штета велика у.п.м.
:toe:
Остаћe ми жеља пуста. :)

п.с. Се осеќам почестен заради тоа што имам такви предци.
Суверените владетели на Балканот! :wink:

Се заебава човекот. Србите не се никој и ништо, ниту биле нит ќе бидат на Балканот. Што ако се толку народ кога се шупаци.
Еве поздрав од Косово за србендите на форумов. Да беше србија некој фактор ќе спречеше голем дел од признавањава.

http://www.kosovothanksyou.com/

И на нас ни благодарат. И со право, нека благодарат и нека не забораваат, дека во земја со толку србомани, се успеа да се најде политичка волја да се признае Косово.
И да остане партијата на србите во владеачката коалиција плус, тоа е за респект.

ФМИ......што стана со човекот...му се извинивте ли за непријатностите?:baeh:
Извинивме му са,да.Сега сагата се повторува со един македонски министар за здраство во Полска.Па исто ке биде освободен заради бугарскиот му пасош и нема да биде вратен на РМ.:helou:
Библеjско е да признаеш дека и ти грешиш и да имаш достоjнство да се извиниш.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom