Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Кај 12 часот имаше полициски сирени кои брзаа кон центарот и се создаде паника, знае некој точно што се случваше?

Apparently Драги Рамбо го апселе...

Plus pak pustija DECA da go palat muzejot na albanskata azbuka vojna ke naprat za da si go spasat gazot mameto nivno !

Sent from my 6039Y using Tapatalk

за апсењето ништо нема,само кратка сторија по порталите.............

Ќе гo пуштaт , немa гaјле тoј. Амa спoред тaјмингoт пaк е нештo пoлитички пoврзaнo.
Демек сегa oткријa хехе.
Абе Циркуз држaвa.

Во 12 години владеење на то џуџето кичевско не му текна центарот да го среди , цел е дупки длабки :mad:

Луѓе ја сум од Велес ама ја обожавам Битола и идам често. За жал гледам дека од велеград се претвори во село. Влезот на Битола од кај Прилеп е жива мизерија. Колата парче ја праиш. Има ли мозок некој таму шо е одговорен? Град на конзулите, град на еснафот, на уметноста на културата... Кога влегуеш мислиш на пластичарската улица у Скопје си... штета

Луѓе ја сум од Велес ама ја обожавам Битола и идам често. За жал гледам дека од велеград се претвори во село. Влезот на Битола од кај Прилеп е жива мизерија. Колата парче ја праиш. Има ли мозок некој таму шо е одговорен? Град на конзулите, град на еснафот, на уметноста на културата... Кога влегуеш мислиш на пластичарската улица у Скопје си... штета
Со огласот што Општина Битола го објави пред два дена, се бараат понуди за снимање и монтажа на документарен филм под наслов “Развојот на Битола 2005 – 2017 година”.
Шојма нејасно?:icon_lol:

Развојот може математички и у негатива да оди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom