Битола

• Креатор на темата Креатор на темата devilbt
  • Време на започнување Време на започнување
Ako najdis uste eden clen na forumot so e od Bitola a reci deka si vo pravo pobedvas bitusanec ako ne gitla od temata odi brkaj politika na vodenica ili na fb oti majkata ni ja eba dvojce i umro-dpmne vo Bitola semkata nivna aramiska ni se odmili i partija i grad i drzava :mad:

Аман бе, ако сум Македонец патриот не значи дека сум вмровец.
Абе некoј не ти брaни ни дa бидиш пaтриoт (вид вo изумирaње ) ни вмрo , ни сдсм , ни прoтестирaш, ни гнoј т.е. гдoм. . Биди шo сaкaш , сaмo немoј дa ни кaжвaш oвде прикaзни зa Битoлa. Битoлa пред 2001 и Битoлa сегa се двa рaзлични грaдoви.

Ај дaј еден ФАКТ вo штo е нaпреднaт грaдoт oд 2000 гoдинa пa нaвaму.

Ај малку да размрдам подалеку од политиката, каде можам да најдам број за на куќа едно 20-25 цм високи и едно 7-8 цм широки било пластични дрвени или метални...+кај моќам да најдам ај да речам декоративна поке него заштитна ограда за во двор околу тревата,некоја ниска било пластична било дрвена.

Абе некoј не ти брaни ни дa бидиш пaтриoт (вид вo изумирaње ) ни вмрo , ни сдсм , ни прoтестирaш, ни гнoј т.е. гдoм. . Биди шo сaкaш , сaмo немoј дa ни кaжвaш oвде прикaзни зa Битoлa. Битoлa пред 2001 и Битoлa сегa се двa рaзлични грaдoви.

Ај дaј еден ФАКТ вo штo е нaпреднaт грaдoт oд 2000 гoдинa пa нaвaму.
Стварно и јас сакам да прочитам каква беше Битола пред 2001 година. Ете почни од 1991 па наваму. Дај некој факти за напредокот кој толку многу го величиш. Можеш и еден осврт да направиш на 1997 како посебно важен период на градот.

од партиски војници страдат останатите, што се чесни, праведни и скромни
Проблемот лежи во тоа што народот не чини во Битола
Голем е бројот на лигави копилиња, селџуци, маџари, кабадаи, ретардирани, клошари, неписмени, продаени, предавници, користољубиви, расипници, лажови, гргули, потрчковци, ботови, итн.
Абе како можеше најголемиот џган на едно место да се собери, како. Значи во ниеден друг град народот толку не е покварен, секој на другиот му завидва и гледа да му расипи нешто. Не знам што ке се прави, ама луѓето немаат никакви вредности. Рек цел го наполнаа со партиски потрчкови од вмро, со осмо оделение завршено, што ништо не работат ама за на контра протест први одат.
Вака ли ке градиме држава. Еххх
Веќе брат со брат се кара, нема живеачка, секој гледа да дрпни нешто за себе, сиромаштијата, алчноста и злобата владеат.
А пак како се ифилмани луѓето како принцови и принцези, всушност сол немаат да си фрлат.

Двојче копилето не упропасте, да го е.ат песој
А и таа ќерка му мајмунот со тој зет му индијанецот цел ден по кафиња мафиња, не моам да ги гледам, одвратни гнаси, тој зет му главен информатичар на системите оди во рек 5 мин. и си бега си оди по кафиња и кафани, што е најтрагични никаде не плаќа му вели пишете на сметка на општината.
Најмногу ме чуди што 5 години со ред Двојче го свиркаат на бела ноќ и нова година, ама пак на изборите го изгласаја. Што значи тоа дека не е тој крив, народот е крив, простата маса клошари продаени.

За многу години Битолчани век и векови !!!!
Шо беше она вчера сношти пред расчекор јака тепачка имаше.

Јас не сум знаел дека Двојче толку ја уназадил Битола, дека вршел приватизација на фабрикине, ги запустил фабрикине каде требало народ да се вработува и оставил илјадници без работа, дека ја заробил девизната штедња и дека вмешал прсти во ТАТ и Лавци??

На наредните локални изберете некој од Сдс кој ќе работи многу совесно како до 2006 и да го збогати и развие градот ко во нивно време убо шо беше.

видео од тепачката во расчекор

http://telma.com.mk/vesti/video-od-masovnata-tepachka-vo-bitolski-raschekor[DOUBLEPOST=1462287684][/DOUBLEPOST]
Јас не сум знаел дека Двојче толку ја уназадил Битола, дека вршел приватизација на фабрикине, ги запустил фабрикине каде требало народ да се вработува и оставил илјадници без работа, дека ја заробил девизната штедња и дека вмешал прсти во ТАТ и Лавци??

На наредните локални изберете некој од Сдс кој ќе работи многу совесно како до 2006 и да го збогати и развие градот ко во нивно време убо шо беше.
јас знам дека двојче организирал превоз кој го плаќала општината 10 пати поскапо од вообичаеното,парите од општинскиот буџет се слевале во приватни џепови

http://telma.com.mk/vesti/video-od-masovnata-tepachka-vo-bitolski-raschekor[DOUBLEPOST=1462287684][/DOUBLEPOST]
јас знам дека двојче организирал превоз кој го плаќала општината 10 пати поскапо од вообичаеното,парите од општинскиот буџет се слевале во приватни џепови

Превозот бил 200 денари?

општина битола се гордее со тоа што може да плаќа најскап превоз на ученици во светот благодарение на двојче

http://novatv.mk/predmet-transporter-kriminalni-zdelki-za-prevoz-na-uchenitsi-vo-bitola/

http://tera.mk/nova-istraga-na-sjo-za-prevozot-na-uchenitsi-vo-bitola/

Никаде нема дадено факти, односно цени, туку само озборување. Тоа може да биде политичка пропаганда.

Никаде нема дадено факти, односно цени, туку само озборување. Тоа може да биде политичка пропаганда.
извршено е вештачење и утврдено дека досега се дало 360 000 евра повеќе од потребното, тоа се парите на граѓаните на општина Битола пикнати по приватни џепови САМО од криминалот во превозот организиран од општината благодарение на двојче

Не се гледам баш најубо али јбг....Не е убо,баш на таков ден да се дешават такви работи,плус една дискотека е во градот :)...А уствари шо ги натера да кршат или како беше почнато сето то?![DOUBLEPOST=1462311198][/DOUBLEPOST]

Не се гледам баш најубо али јбг....Не е убо,баш на таков ден да се дешават такви работи,плус една дискотека е во градот :)...А уствари шо ги натера да кршат или како беше почнато сето то?!

Последно уредено:
не знам шо се дешавало,ако има некој шо бил на лице место или има поконкретно нешто нека објасни..............

во секој случај ноќниот живот се враќа како пред 20 тина години кога скоро секоја вечер имаше лупање петок - сабота ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom