Бисери oд училишни денови

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
На час по Пракса,работевме нешто и доваѓа едно муле со мене што учеше,и професорот му укључува пегла во струја и му вика,дете кај иде струјата,и он струјата иде во струјата ахххахххххххха :pos2::pos2::pos2:

Кај нас на кваката на врата имаше закачено кондом. :pos: Среќа што кога влегов вратата беше отворена и неморав да фаќам. :pos:
Потоа го тргнаа некој од служителите.
И така, прв час доаѓа професорката по математика и ја ја отвара врата (се разбира и ја фаќа кваката).
И еден другар:
- Професорке ако сакате идете да си измиете рацете.
- Зошто?
- Имаше нешто прееска на неа.
- Што е тоа толку гадно за да мијам раци?
И овој го гледаш оди ја зима кантата и ја носи на катедра да види. :pos: :pos: :pos:

и после нели го искара од час...

Јок4е...боро

Еве еден бисер од Боро:"Ќе те оставам на полагање, ич око нема да ми трепне", а он сирот трпка по 2 пати во секундата, и кога ќе речеше така ние сите паѓавме од смеење, а тој мртов озбилен, тешко тој шо нема да може да додржи да не се насмее на глас.

Еве еден бисер од Боро:"Ќе те оставам на полагање, ич око нема да ми трепне", а он сирот трпка по 2 пати во секундата, и кога ќе речеше така ние сите паѓавме од смеење, а тој мртов озбилен, тешко тој шо нема да може да додржи да не се насмее на глас.

ХА ха го знам овој бисер....кој клас си ти?

Лафонтен е роден во Шато Тиери, а учел во родниот град Париз

:sport1:

Другарми на француски... Ordinaterur - Заболекар професорке!
социолгоија - Бејбисистерките и други....
Ман.Утд. на франсе.. grand-meres - Бабовците...

Ученици:
Професорке,Ми се примоча...
Професоре закаснаф - шо касна,лепче?
Професоре , го видов Мишо ковач во женските вециња...
Професоре,да ти се пофалам , препишав на твојот тест!
Професори(појако)
Оди земи ги дневникот од канцеларија пред да ти напишам кљун!
Постојат три вида бради:за звање,за знање и за срање.
Не му влегвит пошто е многу голем.(за атоми-физика)
Денес ке учиме за Никола Карев , го гледате овој долу со брадиве? е тој е тој.
Кој е отсутен?-Тоше проевски -друг(ама професорке тој е пејач!) - Пејач не пејач јас го запишав пошто не е на час.
Марија зошто си облечена како манекенка? - да го деконцентрирам професорите , професорке...
Неможам , не ми се дига воопшто (информатика)
Љупчо ,доколку не го напуштиш часот ,ке ти го сменам личниот опис и дома кога ке си појдеш ,ке отворат и ке ти речат твоите:добарден господине , што ви се случило..како можеме да ви помогнеме?
Епа мал ти е , мал уште кога не правиш како што треба(Математика)...
Љупчо кај ти е учебникот? - Mon livre disparu :)

Професоре може по надвор???
ДА..А зашо!!??Шо ќе прааш?? :uvo:

Еден професор сака да и ставе кец на една школска и оваа го моле вика: Професоре молам ви се не ми го ставајте, не ми го ставајте ! А професоро: Ааааа он ти е одамна веќе стаен :D

Професоре шо ќе имам јас?
-Еми јас мислам оти ќе имаш машко ама има време... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom