Big Brother (Големиот Брат) - регионален - 2015

• Креатор на темата Креатор на темата someonee
  • Време на започнување Време на започнување

Кој кандидат ви е омилен?

• Дарко Петковски

Гласови: 0 0,0%
  • Стефани Баниќ

Гласови: 2 33,3%
  • Барбара Шегетин

• Тина Шегетин

• Стојан/Андреа Јакимовска

• Ервин Мујаковиќ

Гласови: 1 16,7%
  • Лука Мишниќ

• Семејството Васиќ

• Горан Тодиќ

• Зорица Марковиќ

• Антон Копајтиќ

• Ивона Миловановиќ

• Бранислав Крсиќ

• Александар Ралевиќ

• Вкупно гласачи
    6
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 февруари 2013
Мислења
156
Поени од реакции
241
Не сретнав тема за ова ријалити шоу, иако во него е опфатена и Македонија како учесник со свои претставници. Јас лично, во слободно време пратам вакви и слични шоуа од типот на Jersey Shore, 16 and pregnant, Teen Mom, Are you the one? и други. Од пријатели низ Хрватска и Србија дознав дека овој регионален Голем брат е гледан на големо низ цел ех-Ју регион, и покрај тоа што има доста јавни дискусии околу тоа дека не треба да постојат вакви емисии зашто као демек ја расипувале младината, на што јас не се согласувам, и сметам дека освен овие така наречени ријалити шоуа кои се емитуваат низ речиси сите земји во светот, постојат доста други телевизиски содржини (политички, национални, документарни филмови) кои може да се нарече дека лошо влијаат на менталитетот на населението. Исто така, сакам да апелирам до модераторите да реагираат на оф-топици, и оваа тема да биде само за оние што го пратат ова шоу.
Доколку веќе има ваква тема, се извинувам.

Па кој учесник ви е омилен? :D

Според моето мислење се' што се дава на телевизија почнува да штети на народот. Јас не мислам за тоа дека Големиот Брат треба да се прекине затоа што на некој начин сепак голем број на луѓе го гледаат. Плус ние сме држава што е со години наназад што можеби се' уште живее во 20 век. Во Америка и низ други држави се даваат секакви ријалити шоуа.

Search функцијата на форумов е severely underused.
Јас барав како / Големиот брат / Голем Брат / Big Brother, ни на крај памет дека темата што постои за ова шоу се вика Велики Брат. Како и да е, нека ја сместат модераторите темава што јас ја отворив во канта.

Јас барав како / Големиот брат / Голем Брат / Big Brother, ни на крај памет дека темата што постои за ова шоу се вика Велики Брат. Како и да е, нека ја сместат модераторите темава што јас ја отворив во канта.

Имаш право, не си ти крив/а. Да ја отварав и јас, и јас ќе пробав на ист начин. Велики Брат е крстена ради што членаринава е балканска и нормално, се е на српски. Тоталка заборавив како беше насловот на претходната тема.

Мислам дека слободно може да се обjавите за дел од Србиjа. Не сум слушнал до овоj момент за српска емисиjа без македонци.

Џабе потрошени пари на најглупото нешто до сега.
Немаме ние емисии па мораме програмата да ја тупиме со српски и турски срања.
Ако заборавив некое дополнете

Некои што гледаат велики брат имаат некогаш направено лекарско?:unsure:

Не сретнав тема за ова ријалити шоу, иако во него е опфатена и Македонија како учесник со свои претставници. Јас лично, во слободно време пратам вакви и слични шоуа од типот на Jersey Shore, 16 and pregnant, Teen Mom, Are you the one? и други. Од пријатели низ Хрватска и Србија дознав дека овој регионален Голем брат е гледан на големо низ цел ех-Ју регион, и покрај тоа што има доста јавни дискусии околу тоа дека не треба да постојат вакви емисии зашто као демек ја расипувале младината, на што јас не се согласувам, и сметам дека освен овие така наречени ријалити шоуа кои се емитуваат низ речиси сите земји во светот, постојат доста други телевизиски содржини (политички, национални, документарни филмови) кои може да се нарече дека лошо влијаат на менталитетот на населението. Исто така, сакам да апелирам до модераторите да реагираат на оф-топици, и оваа тема да биде само за оние што го пратат ова шоу.
Доколку веќе има ваква тема, се извинувам.

Па кој учесник ви е омилен? :D

Велики Брат

:kluc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom