Би го/ја вратиле дома?

• Креатор на темата Креатор на темата RealGirL
  • Време на започнување Време на започнување

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Значи петок вечер и се спремате да излезете со вашиот\та дечко\девојка и да го запознаете конечно по толку време со вашето друштво!Се спремате со саати за да го извадите најубавото од вас и идете да се најдете на договореното место со дечкото\девојката па заедно да отидете на договореното место!И идете и:icon_eek:!!Вашиот партнер изгледа катастрофа!!!Ја направил\а најлошата комбинација што можел\a,косата несредена,лошо нашминкана,пренападно\неизбричен и вие:nesvest:!!!Ќе го испаратите веднаш дома да се среди малку затоа што со него нема шанси така да се појавите пред друштвото или воопшто нема да ви биде битно како тој\таа изгледа???

каква таква, таја е, шо да прам :)

Доколку идеме подолго време - ќе ја вратам (и сум ја вратил, кога идев..) без размислување. Доколку е прв/втор состанок - нормално дека не би го направил тоа, ама сигурно би и спомнал за тоа во наредната прилика...

Acid напиша:
Доколку идеме подолго време - ќе ја вратам (и сум ја вратил, кога идев..) без размислување. Доколку е прв/втор состанок - нормално дека не би го направил тоа, ама сигурно би и спомнал за тоа во наредната прилика...
Isto mislenje imam i jas.A pred niv ne bi i prefrlal nisto onaka direktno nego ke pocekam drugite da si odat pa ke i kazam deka treba da se sredi drugpat malce.Ama ako si tera nekoj svoj stil pa sto mozes da pravis?

1.значи штом конечно по толку време...сигурно тоа не е брзо време од како сте се фатиле!

2.да бил тоа нејзин стил не би бил изненаден и би паѓал во несвест нели???!!!:wink:

Nikogas , ako moeto drustvo nego prifakaat deckomi deka imal gresen stil , e togash e vreme za novo drustvo . Nikogas ne bi sudele moite drugarki nekogo po obleka a ni jas . to lici na nedorastenost vo moj ochi.

Сеа јебига на сите ни се десило да утнеме во комбинирање на облеката или нешто слично,мислам дека не би ја вратил

bi ja vratil poso ...........znam kakvo drustvo imam
i znam so ke bide na fontana posle toa

нема смисла да ја вратќам :)) ке се попрај наредниот пат уз совет:)

ragazza напиша:
Nikogas , ako moeto drustvo nego prifakaat deckomi deka imal gresen stil , e togash e vreme za novo drustvo . Nikogas ne bi sudele moite drugarki nekogo po obleka a ni jas . to lici na nedorastenost vo moj ochi.

Нема веза.
Баш и имаат право ако сакаат да судат според облеката, ама не во смисла дали е марка или од пазар, него во комбинирање преку кое се согледува стилот на човекот, тежината на умот и самата негова суштина.
Само и тоа треба да знаеш да го "прочиташ".

Ne ja vrakjam , moze ja da idam beter pa ona da me vrati

Можеби малце ке замрчам во смисол" тие панталони боље ќе ти стоеа со оваа блуза, или поубаво ќе ти беше фризурата овака ". Па некако самиот да си сфати за наредниот пат. А да го враќам.... и да сакам нема да можам, незгодно ми е да му речам враќај се дома облечи се како што треба. Каков дошол таков, ќе потрпам еден ден.

Ne ne ne..definitivno bi go zemala so mene,bez razlika sto ne mi se svigaat nekoi detali od negoviot izgled..sepak,on mene mi e decko,jas takov sum go odbrala i definitivno ne bi napravila nesto slicno!Sekako,moeto drustvo ke treba da go prifati kakov sto e,tokmu poradi toa sto jas si go sakam takov!

Vo takvi situacii tuka kaj mene vo strumica,i moite "najdobri" prijateli,ako ne im se sviga decko mi,ili pak ako so negoviot izgled e nadvor od nivnite tesni i skepticni pravila za odnesuvanje ili oblekuvanje,posledicite se ogovaranje bez granici,posle izbegnuvanje ili smeenje vo faca!Toa go smetam za malogragansko odnesuvanje,koe mene ama bas ic ne me pogoduva

Sepak,spagam vo onie licnosti koi vistinata ja kazuvaat vo lice,taka da,ako nesto ne mi se sviga kaj mojot decko ke mu go kazam!Toa ne znaci deka bi go vratila doma,ne !

Би го вратила!
Како што јас можам да изгубам саати да се спремам така и он може да се потруди и да се среди!
Не би била толку вулгарна и да му речам каде планираш да идеш ваков бе алооо,туку онака културно ќе му кажам дека изгледа ужасно и дека би требало да се вратиме назад и да се пресоблечеш!
Јебига битно ми е како изгледа,не планирам да се шеткарам за рака со некој што вечерта клошарки се облекол ,за друштвото мање више!
И боље ја како девојка да му речам одколлку некои на улица да мрчат за него!

ЛОЛ ... Ја враќам дома под итно !
Ако нејќе ќе идам сам на договорено и крај на муабетот .. Па и искрено кажано, не ми е којзнае колку ... али сепак битно ми е што ќе каже друштвото за мојата девојка!!
Сакам девојката во мое друштво или во било кое друштво да ми биде ТИП ТОП !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom