Безбедносните мерки за вашите „златни“ броеви - "Максимално ниво"

• Креатор на темата Креатор на темата BloodyJesus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако го каже бројот одам ќе се дознае вистината вој ќе го праша од каде му е бројот и готоо, а дечково што го изгубил бројов ќе вика дека не е тој број за да не врзуе уште малку:icon_lol:
нема да те врзуем веруј нема да ти трошам од твоето време оти ти пошо седиш на форум 24/7 препоставувам мн ти е скапо

bloody jesus..ne ti veruvam na prikaznata,ili vo najmala raka bajagi filuvana e,ili ne kazuvash se..nevozmozno e toa da se sluci ili nekoj ke leta od rabota...pishi mi go brojot vo pp i utre ke ja raschistime zbrkata

имаш аек ама веќе 6 саати немаш аек
ебате државата наша скапана

Преку стапов ми дојде ебате! Седиш тука и квичиш ко кучка некоја. Дечко ако сакаш да видиш дали стварно тоа ти го направиле ќе направеше се за да мрдне работава, а не тука на форум да квичиш и да пцуеш по државата, ко демек она ти е крива.

И молим те поштеди не сите и на форумов!

Ајт со здравје

bloody jesus..ne ti veruvam na prikaznata,ili vo najmala raka bajagi filuvana e,ili ne kazuvash se..nevozmozno e toa da se sluci ili nekoj ke leta od rabota...pishi mi go brojot vo pp i utre ke ja raschistime zbrkata

еднаш блоди еднаш оут оф ордер, ај да сибиш веко ме изнасмеа на сета оваа мака, еден заир да се немало

нема да те врзуем веруј нема да ти трошам од твоето време оти ти пошо седиш на форум 24/7 препоставувам мн ти е скапо

Епа чим бројот веќе не е твој кажи го од која причина не го кажуваш ? Доколку го кажеш ќе дознаеме дали се ладиш или навистина ова ти се има случено ;)

Bloody,ili ti e dosadno ili si patoloshki..tvojata prikazna,konkretno za vo T-Mobile,e nevozmozna.Postojat proceduri na rabota koi shto i ako nekoj referent se polakomil pa ti go deaktiviral brojot ,pa istiot go aktiviral so druga sim karticka i go prodal na drug,vo prviot moment koga ke odish vo bilo koj salon so tvojata sim karticka kako dokaz,brojot ke go dobiesh odma nazad,nezavisno dali e na tvoe ime ili ne,a lakomiot vo najmala raka 2-3 meseci ke ima pomal budjet so 30%, a mozno e i da dobiesh kvalitetna suma kredit na brojot za izvinuvanje.Se drugo e teshka laga

абе приказнава е премногу очигледно лажна, а и пр. да не е авторот не сака ни да се ангажира да си го реши проблемот туку сака внимание (којзнае можеби таква му е болеста) и со секој негов коментар тоа и го докажува...

поздрав другар ама темава не ти е лекот со ова само си ја влошуваш состојбата и затоа би ти препорачал да посетиш стручно лице околу твојот проблем

од се срце ти посакувам побрзо да оздравиш
гушки и бацки

А ја будала поверуав од прва:tapp: ова ем шуто ем боде:facepalm:

Ај Ејсид нека и лупне клуч на време, пошо ова е за во "предлог сценарија за филмови":свиркам:

Еве:

lock-and-key.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom