Бесплатни SMS пораки! - Addon за Mozilla Firefox

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Кој сака да му работи уште ова нека не инсталира 3.5 верзијата на Фајрфокс. Не работи таму.

Зашто да не работи на 3.5 јас ја имам инсталирано и работи супер....ама ке видиме до кога ке биде така :toe:

Си работи на 3.5, не ширете дезинформации, којзнае како праќате вие :icon_lol:

јас кога ја инсталирав 3.5 пробав да го инсталирам адонот и неможеше. сега пак ке пробам

Едит..работи :smir:

raboti be na 3.5...jas imam

Кај мене не сака нешто сега. Ми пишува еrror conecting to server?!

го реинсталирав и пак несака?

На 3.0.11 супер работи:vozbud:Ја има и Македонија ама само на Т-мобиле:vozbud:

Ако сакате да испратите порака на Мобимак т.е. Т-Мобиле, ојте Мacedonia -> T-Mobile или Croatia -> T-Mobile, исто е.
А за VIP, Croatia -> VIP. Е за Космофон. немат колку шо видов.

Кај мене не можеше од Македонија -> T-Мобиле, да пуштам на ВИП. Истото важи и кај Хрватска.

и кај мене не работеше кога преминав на 3.5 па го избришав го инсталирав одпоново и сега работи одлично:smir:

Ja штиклирам Т-мобајл и праќам и на Т-мобајл и на Космофон и на ВИП. И работи на 3,5

Кај мене не сака нешто сега. Ми пишува еrror conecting to server?!

го реинсталирав и пак несака?

Вчера ни кај мене не сакаше некое време. Сигурно имало проблем со серверот. После се праќаа пораките и работеше добро. Пробај пак.

URAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ova e dobro no samo ne znam do koga ke trae ,bidejki ima golema navala od makedonstinava.:nenene::nenene:

Вчера ни кај мене не сакаше некое време. Сигурно имало проблем со серверот. После се праќаа пораките и работеше добро. Пробај пак.
Исто беше и кај мене. Мислев да не е до мене или па толко беше од оваа програма, сепак покасно пробав пак и се беше Ок - Функционира!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom