Бесплатни 100 Twitter Followers

• Креатор на темата Креатор на темата Brutus
  • Време на започнување Време на започнување
Да ама колку ќе траат? Тоа ми е поентата и колку од нив се јајца (без био без ништо).
Pa veke 2-3 meseci ako ne i poveke stojat. Ima nekoi sto se od niv ama poveketo se realni profili

И каква интеракција имаш со нив?
Беркут интеракција може да има минимална. Поентата е за нов профил (за бизнис профил) да не седиш со 20 followers и да чекаш да се качи бројот една година. Добро е да набилдаш 1000 и после природно зголемувај ги. Профилот ќе се појавува почесто во search-от и на луѓето им е полесно да те заследат кога веќе има 1000 followers.
Природно дали 10 на ден добивам.

Беркут интеракција може да има минимална. Поентата е за нов профил (за бизнис профил) да не седиш со 20 followers и да чекаш да се качи бројот една година. Добро е да набилдаш 1000 и после природно зголемувај ги. Профилот ќе се појавува почесто во search-от и на луѓето им е полесно да те заследат кога веќе има 1000 followers.
Природно дали 10 на ден добивам.
Искрено, се е до активноста. Не отворав твитер година и пол, не твитав, немав следачи.
Пример за април 2015-та за мојот профил.
cxFQMaZ.png

Искрено, се е до активноста. Не отворав твитер година и пол, не твитав, немав следачи.
Пример за април 2015-та за мојот профил.
cxFQMaZ.png
А трафик од профилот? Стигаат посети или слабо? Колку твитови на ден препорачуваш и дали правиш ретвит од другите во истото niche?
P.S. како ги гледаш овие податоци преку app некоја?

А трафик од профилот? Стигаат посети или слабо? Колку твитови на ден препорачуваш и дали правиш ретвит од другите во истото niche?
P.S. како ги гледаш овие податоци преку app некоја?
Има и ретвити, не велам не. Не сум експерт за твитање. Си твитам шо че ми текни. Има денови кога не твитам нешто, а има моменти кога твитам се и сешто.
iAGxC41.png

https://analytics.twitter.com/
https://analytics.twitter.com/user/USER/home (место user пиши си го корисничкото име)

Што знам, ич не ми се јасни тие програми за добивање или купување следачи. Поентата е да те следи некој што сака да те следи, без разлика дали е тоа на Твитер или Инстаграм. Јас следам луѓе кои сакам да видам што имаат да кажат и никогаш не би ми паднало на памет да барам повеќе следачи или такви работи...

Што знам, ич не ми се јасни тие програми за добивање или купување следачи. Поентата е да те следи некој што сака да те следи, без разлика дали е тоа на Твитер или Инстаграм. Јас следам луѓе кои сакам да видам што имаат да кажат и никогаш не би ми паднало на памет да барам повеќе следачи или такви работи...
Да ама ти зборуваш како индивидуален корисник. На бизнис корисниците не им е сеедно. Се разбира има и луѓе (претежно тинејџери) кои сакаат да станат популарни преку социјални мрежи и на нив ова им е интересно. Еве и уште еден интересен натпис
http://www.dailymail.co.uk/news/art...ton-s-Twitter-followers-fake-never-tweet.html

1220 твита во еден месец
Шо праите бе луѓе..

40 твита на ден бе шо
повеќе од 1 твит на секој саат :D
Повеќе од еден твит на саат ако не спиеш и не идеш на работа.
Ако спиеш 8 саата и одиш на работа 8 саата - 8 саата 40 твита, 5 во саат, 1 во 20 минути.
Тоа е конзистенција брат.

Да ама ти зборуваш како индивидуален корисник. На бизнис корисниците не им е сеедно. Се разбира има и луѓе (претежно тинејџери) кои сакаат да станат популарни преку социјални мрежи и на нив ова им е интересно. Еве и уште еден интересен натпис
http://www.dailymail.co.uk/news/art...ton-s-Twitter-followers-fake-never-tweet.html
Популарен на социјални мрежи и форуми? Со шо? Со досетки од фејбук статуси? Со таканаречена влијателност? Влијаеш на што?
И сеуште се чудам зашто би купувал или добивал следачи колку само да го пополнам егото и да си речам: Да сибиш беснио, колкумина те следат.
Фирмите сакаaт "живи" луѓе, предлози, критики. Интеракција.
1220 твита во еден месец
Шо праите бе луѓе..
Досадно за велигденот. ебем ли га, несоници :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom