Берово

• Креатор на темата Креатор на темата sinook
  • Време на започнување Време на започнување
Мрс - Угостителска институција на истокот.
Штета што не се на некоја локација како Манастир на пример.

Мрс - Угостителска институција на истокот.
Штета што не се на некоја локација како Манастир на пример.
На 100 метри се од Манастир, и преку улица од плоштадот.

На 100 метри се од Манастир, и преку улица од плоштадот.
Сум бил и там и там повеќе пати.
Манастир на терасите ногу убав поглед има на зајдиснце...А Мрс нема поглед баце ама за храна, винце, услуга, цена се врв.
Ја во Манстир си мезнам а храна си нарачам за носење од Мрс кога е убаво времето а зима си одам само во Мрс.(со резервација однапред разбира се)

Ловен Дом , но.1
Сос цени Ловен дом како е ?
Манастир е поскап во однос на Мрс а само рачијата им е поубава(си вреди што ако е поскапа) друго не според мене.

Сос цени Ловен дом како е ?
Манастир е поскап во однос на Мрс а само рачијата им е поубава(си вреди што ако е поскапа) друго не според мене.
Ловен дом скопски цени во однос на Мрс. Пред 3 Недели бев Мрс тоа сливката мислам дека крв ми се стори, топ беше

Ловен дом скопски цени во однос на Мрс. Пред 3 Недели бев Мрс тоа сливката мислам дека крв ми се стори, топ беше
Не знам од кој дел на нашата земја си ама ние на истокот сме по сливова, лозова за нас не е ракија.
Во Манастир ракијата е поскапа како што пишав порано ама е ногу, ногу подобра од Мрс.
Тестирано емпириски многу пати.
Лек за душа. :D

Не знам од кој дел на нашата земја си ама ние на истокот сме по сливова, лозова за нас не е ракија.
Во Манастир ракијата е поскапа како што пишав порано ама е ногу, ногу подобра од Мрс.
Тестирано емпириски многу пати.
Лек за душа. :D
Пијам секаква, следно одење прво во Манастир Овој пат баравме една вечер маса ама немаше слободна

Пијам секаква, следно одење прво во Манастир Овој пат баравме една вечер маса ама немаше слободна
Да не ја спамираме темата, барајте обавезно маса на тараса со поглед.
Убавини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom