Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На 100 метри се од Манастир, и преку улица од плоштадот.Мрс - Угостителска институција на истокот.
Штета што не се на некоја локација како Манастир на пример.
Сум бил и там и там повеќе пати.На 100 метри се од Манастир, и преку улица од плоштадот.
Сос цени Ловен дом како е ?Ловен Дом , но.1
Ловен дом скопски цени во однос на Мрс. Пред 3 Недели бев Мрс тоа сливката мислам дека крв ми се стори, топ бешеСос цени Ловен дом како е ?
Манастир е поскап во однос на Мрс а само рачијата им е поубава(си вреди што ако е поскапа) друго не според мене.
Не знам од кој дел на нашата земја си ама ние на истокот сме по сливова, лозова за нас не е ракија.Ловен дом скопски цени во однос на Мрс. Пред 3 Недели бев Мрс тоа сливката мислам дека крв ми се стори, топ беше

Пијам секаква, следно одење прво во Манастир Овој пат баравме една вечер маса ама немаше слободнаНе знам од кој дел на нашата земја си ама ние на истокот сме по сливова, лозова за нас не е ракија.
Во Манастир ракијата е поскапа како што пишав порано ама е ногу, ногу подобра од Мрс.
Тестирано емпириски многу пати.
Лек за душа.![]()
Да не ја спамираме темата, барајте обавезно маса на тараса со поглед.Пијам секаква, следно одење прво во Манастир Овој пат баравме една вечер маса ама немаше слободна