- Член од
- 21 мај 2009
- Мислења
- 876
- Поени од реакции
- 466
16 000 евра + 1 000 евра за секоја година за 40 000 километри е лудост. 25 000 евра за 40 000 километра.. 25 евра за 40 километри...
Со такси е поевтино. Ногу поевтино.
Ако веќе прааме математики![]()
A бе стручњак,значи 40 000км/9 години=4500км годишно,така?Е не се замарам за ситна пара,знаеш?Ако ми е да возам дизељ,ке си купам еден трактор,па барем со него ке заработувам пари...Разбирам ламјите што беа пред 15-20 години што трошеа по 20 литри бензин,па лугето ги тераа на плин да им се исплати.....
Значи само гледате да е дизељ,и да помалку троши.А кога нема да пали на -20,и кога нема да знаете кој пат да го фатите кога ке ви кажат дека цркнала Бош пумпа,или нешто друго,тоа никој не го спомнува,така?
А бе мајсторе дали си го доживела чувството џип од 88000евра сабајле неке да пали,а?Е па не треси тогаш зелени.Мислиш дека си главен фраер што возиш дизељ,а?Не бе брат само ти се чудам на глупоста...А да патем речено,вие од Источна Македонија ставате од Кавадаречката нафта,па затоа сега сте главни фаци.Дојди во СК да те видам......
Да тераш бизниси,да се занимаваш со работа каде се прави голема км,да разбирам.Ама за ку*чење низ маало и одење со кола на мо*ање.И кај ти правиш големи км ај баш ме интересира?Секој ден патуваш до СК?
--- надополнето: 14 февруари 2013 во 14:01 ---
Има потреба да се докажува дека не си во право? Па ланчано математика да направи голема разлика ...
Која математика ајде?Да ме боли глава кога ке ми речат дека не чини Бош пумпа,а?Дека треба да сменам греачи,а еден е 25евра.Дека е затнат филтерот од нашата ни убава нафта.Да се крстам дали ке запали на -15?Тоа ли?
Знаеш ситни души само гледаат на мали бројки,господа одат на подолги патеки.Е тоа ги разграничува мажите од децата......