Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тогаш оди живеј со Индијанците, а не прва ќе се летнеш да одиш да живееш во некој белечки кварт во ЊујоркИ шо? Повеќето латиноамери се домородци. Афроамерите однесени ко робови. Белците се оние кои ја окупирале Америка на педерски начин. Не би требало да се мнозинство. Навивам за индијанците да си ја вратат земјата.
Скоро 60 % од Латиноамериканците во Америка се Индоевропјани.Во Америка многу поголем е расниот национализам отколку националниот национализам.Тоа што го гледаме на телевизија воопшто нема никаква врска со реалноста.Во Америка и ден денес е огромен срам за семејството, заедницата бела девојка да има Црнец маж и обратно.Јас незнам која е карактеристиката која важи во Америка за да бидеш белец, но знам дека во САД не се сметаат за белци Индијците, Пакистанците, Иранците, Арапите, Евреите... И башка Латиноамериканците иако има доста староседелци, пак доста од нив се Индоевропјани. Овој начин на одредување на бела раса, некако ме подсетува, на начинот на кој ја одредувал Хитлер.
Ситуацијата може да се нарече цивилизациска, етничка и било каква, но да се гледа преку расната призма, вади на површина општество со длабока поделеност, под плаштот на привидниот космополитизам.
Тогаш оди живеј со Индијанците, а не прва ќе се летнеш да одиш да живееш во некој белечки кварт во Њујорк
Имаш индијански резервати и пресели се таму ако толку ги сожалуваш, ама не, тебе ти сака да си живееш во белечки урбанизирани места нели?
Скоро 70 години во Америка и во сите бели држави константно се пере мозокот на Белецот со еврејски пари преку подржување на идеологии измислени од Евреите и од еврејски пари како: комунизам, анархизам, мултикултуризам, мултирелигионизам, со цел да се убие духот на белиот човек, со цел да се убие гордоста на белиот човек.Уништи го духот, културата, патриотизмот, гордоста на белиот човек и многу лесно можеш да владееш со светот, затоа што Евреите многу добро знаат дека само белиот човек може да им застане на патот.Не е проблемот што црнците се размножуваат ко зајци, и белците едно време имале по 5-6 деца, проблемот е во медиумите, филмската индустрија, политиката.
Ционистите поддржуваат имиграција, а сега особено се фаворизираат латино-американците.
САД имаат непишан рамковен договор.
Ме заболе стапот за Индијанците искреноСакаш да кажеш дека сите што не живеат во резервати ги мразат индијанците и не смеат да ги бранат нивните права?![]()
Ме заболе стапот за Индијанците искрено![]()
Скоро 70 години во Америка и во сите бели држави константно се пере мозокот на Белецот со еврејски пари преку подржување на идеологии измислени од Евреите и од еврејски пари како: комунизам, анархизам, мултикултуризам, мултирелигионизам, со цел да се убие духот на белиот човек, со цел да се убие гордоста на белиот човек.Уништи го духот, културата, патриотизмот, гордоста на белиот човек и многу лесно можеш да владееш со светот, затоа што Евреите многу добро знаат дека само белиот човек може да им застане на патот.
Евреите сами не се сметаат за бела нација, а камоли јас да ги сметам
А стварно незнаев дека евреите не се белци.
Евреите сами не се сметаат за бела нација, а камоли јас да ги сметам![]()
Јас не ги сметам никако, туку тие самите не се сметаат за белци.Многу ретко ќе сретнеш во светот Евреин што се идентификува како Белец.Сметај ги како сакаш, ама јас имам проблем да ја следам твојата идеологија затоа што не разликувам белец од евреин.
Јас не ги сметам никако, туку тие самите не се сметаат за белци.Многу ретко ќе сретнеш во светот Евреин што се идентификува како Белец.
Овие што ги наброја, највеќе плукаат по Еврејството. Анархистите во Грција, си ја прекинаа револуцијата во декември 2008 за да ги подржат Палестинците во Хамас. Имај го тоа во предвид.Денес во Европа гледаме тотално анационални суштества коишто сите се палат на некои еврејски идеологии како комунизам, анархизам, анти-христијаниам, а чудо никој не плука по еврејството
Многу анархистички, анти-фашистички, комунистички организации носат еврејски знамиња на протестиОвие што ги наброја, највеќе плукаат по Еврејството. Анархистите во Грција, си ја прекинаа револуцијата во декември 2008 за да ги подржат Палестинците во Хамас. Имај го тоа во предвид.
Скоро 70 години во Америка и во сите бели држави константно се пере мозокот на Белецот со еврејски пари преку подржување на идеологии измислени од Евреите и од еврејски пари како: комунизам, анархизам, мултикултуризам, мултирелигионизам, со цел да се убие духот на белиот човек, со цел да се убие гордоста на белиот човек.Уништи го духот, културата, патриотизмот, гордоста на белиот човек и многу лесно можеш да владееш со светот, затоа што Евреите многу добро знаат дека само белиот човек може да им застане на патот.
Може и ја да сум грешка... али од каде жити се го извади ова дека комунизмот доаѓа од евреите и еврејските пари?!.. па ако е така зошто тогаш Америка (која нели е контролирана од евреи) е најголем непријател на секоја комунистичка земја во светот??? објасни ми го ова молим те...