Бељот

• Креатор на темата Креатор на темата outcast
  • Време на започнување Време на започнување
а, некој да каже како се игра, пошто прв пат слушам за такво нешто ? :)

Димитар напиша:
Ти реков... сништи играв со едни тетици од Бугарија... па сега ми пратиле слика на емаил :toe:

сепак, може да пробаме некоја вечер... но:) ќе почекаме да излезе нашински бељот...

:pos: На бељот бре најде да шмекаш женски, а?

Ај јас ќе прочепкам кога ќе имам време по емулето да видам дали ќе најдам некој друг бељот, мора да постои :)

Имате бељот во живо нон стоп на www.tportal.hr во делот за igrice. Се регистрирате, и бирате BloT и ондак си играте, влегувате во соба, и си играте се игра 2v2.... веноменално е. Реално истокако во живо. Само едина мака ќе ви бидат картите пошто се оригинал карти за бељот така да нема да ги разберете, од 7 до 10 се исти, али натаму се различни.. Ако ви треба понатаму ќе ви дадам и подетални објаснувања околу картите!

Каква совршена ноќ за бељот :vozbud:

Дали има некој заинтересиран да пробаме да изиграме некоја партија онлајн? Димитар?

Доколку има кворум, ќе се договориме преку што да играме, дали преку играта Димитар што ја најде или преку T-Portal (само проверив дека има бељот, а не видов колу е автентичен со нашиот)

Ај ве чекам да ја сефтосаме играта он-лајн :zlo:

Закон!!!! ќе треба почесто да се организираме од кајганава.... + пак игравме јас и Ауткаст против 2 хрватки (Јелена и Ана Марија) хехехе

Дудл хир, дудл дер, дудл дудл евривер

Ако сака некој да му давам часови, слободно нека пиши пп :)
Јака игра е! :)

Да да, добро беше како за прв пат, со оглед на тоа дека треба малку време за да се навикнеме на естетиката на картите. Па еве за останатите кои се заинтересирани следниот пат да се придружат, а да не ”лутаат како” мене и Димитар:

Karte_madjarice.jpg

Картите се наредени од десно према лево: 7 8 9 10 Ј Q K A

Епа ајде следниот пат да биде уште подобро! :)

ko ke igrate vikajte i jas sum belotdzija :)
mislam se znaj to bitolcanec= beljot :)

ok eve gi ucam ludila se kartite nema so :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom