Бегство од Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување

Во која европска држава е најдобро да се емигрира?

• Германија

Гласови: 72 26,9%
  • Шведска

Гласови: 48 17,9%
  • Италија

Гласови: 11 4,1%
  • Франција

Гласови: 6 2,2%
  • Малта

Гласови: 8 3,0%
  • Обединетото Кралство

Гласови: 23 8,6%
  • Ирска

Гласови: 15 5,6%
  • Белгија

Гласови: 5 1,9%
  • Холандија

Гласови: 24 9,0%
  • Данска

• Австрија

• Словенија

• Полска

Гласови: 11 4,1%

• Вкупно гласачи
    268
6 месеци бев надвор, никој нит ме праша, ни ме казни...

Кај 90 посто е така, никој не се замара да се одјавува ако е надвор. Од друга страна што очекуваш од држава која не може да го преброи населението милион и кусур лиѓе?

3 Работи што ги има во МК , а ги нема во северозападна Европа.

1.Голем број на сончеви денови

2. Долго, сушно и жешко лето.

3. Вкусот на храната

3 Работи што ги има во МК , а ги нема во северозападна Европа.

1.Голем број на сончеви денови

2. Долго, сушно и жешко лето.

3. Вкусот на храната
Уживај :icon_mrgr:

IMG-b287cb35bee8b68f2776b009c63655cc-V.jpg[DOUBLEPOST=1555499793][/DOUBLEPOST]Вие што ви паѓа кичма у "фашистичка" Германија за 1200€ месечно еве ви шанска 1000€ да заработите :cool:

Последно уредено:
Здраво, ако знае некој да ми одговори, од колку години најрано може да се запише дете во градинка во Германија?

https://www.youtube.com/watch?v=QM7WTYiIhQs
Како во Дојчланд живеат Балканци...
Не можеш да трпаш во иста торба романски цигани и македонски интелектуалци, на кои ти беше идеа да им се намочаш.
Тргувај со акциите, живеј на здравје и остави ги тие што ја немале твојата среќа, на раат.

Не можеш да трпаш во иста торба романски цигани и македонски интелектуалци, на кои ти беше идеа да им се намочаш.
Тргувај со акциите, живеј на здравје и остави ги тие што ја немале твојата среќа, на раат.
Сега јас пак крив...ад хоминем аргументи како и секогаш „палат“.

Ова пишува е за романците и ромите од Романија. Вака кога не ставаат во ист кош...

Ова пишува е за романците и ромите од Романија. Вака кога не ставаат во ист кош...
Епа не ставаат кога циганиве испозаминаа и им се бесат на фондовите. Едни цигани што имаат направено да знаете :facepalm: брачен пар цигоси нашле циган што има документи, на овие им се родило дете, се пријавил циганов со пасош како татко на детето :pos: :pos: и уште викаат е де, што ќе му фали на детето и така ќе си порасне тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom