Бегате или продолжувате да се карате?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Одма бегам, едноставно не трепам некој да ми црка, тоа е најбрз начин да ми пукне филмот па затоа и избегнувам расправии, и кога знам дека сум во право пак бегам, ако некој сака да живее во заблуда негов проблем.

да бегам? хахахахаха:vozbud: no way секако дека продолжувам да се карам:kesa:

se karam se dodeka drugiot ne izbega :D... cim sum se fanala na oro, go igram do kraj

Бегање у никој случај! Ќе се карам до крај па последно да ми е! хахх не Се попушта така лесно... освен ако не ми е до ништо тој ден па да не можам да се умарам и со тоа...

Гледам членовите над мене инаетчии биле, интересно ќе биде ако се најдеме некаде, може и да се степаме:pos2:

се карам,ич не попуштам
да избегам нема шанси

Najcesto begam,ednostavno ne se zamaram so nekoi idioti,osven nekoj dobro da me isprovocira pravo kotek :pos2::salut:

Попаметниот попишта. ....:pos2:

Не се карам и да сум во право и да не сум .... кој е глуп нека се кара :toe:

Се карам до крај!!! И појше и ја крива да сум пак сум најлутата и најмногу крекам :vozbud: Другиот дур не избега не прекинувам! :pos2:

се карам и тоа ептен...дури и на тепање иде:bip:

Ако не се тргнам на почетокот терам до крај...Ама во последно не се замарам да се карам јас си останувам на мое.Ако сака и другиот и коси нека си кубе али мене ми е сеедно..

Зависи...
Ама повеќето пати продолжувам да се карам до крај, додека противникот прв не попушти :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom