Баже Клаус

е ај влези му на профил и можеш слободно да си гледаш слики иако не ти е пријател, и види му ја таа сликата кај што е легнат на улица, а околу него пари по 1000 ден. расфрлени :tapp: и тие од работа му се??
ЛОЛ абе сте чуле дека од принтер искача хартија у боја???

Бооо значи глупи колку сте..

Леле не можам да се изначудам на интелигенцијата на некои, али факт е дека стварно глуп народ има (не е навреда него реалност)..
"Баже Клаус" не е вистински милионер него се заебава за да си го пополни досадното време.
Ако веќе до толку ве интересира за сите тие тракатанци на клиповите ( кои може многу лесно да се набават) ете газдата на Брилијант му е многу добар пријател и од таму марките на облеката и златните ланци.
Не ми се верува дека некои кои што ги гледаа тие клипови не сфатија дека се е на заебанција.

Ферарито не е негово. Сликата е направена непосредно до Irish pub Dublin и до латвискиот конзулат така да којзнае чие е, а искршеното ферари од видеото мислам дека беше на еден сопственик на винарија.

е ај влези му на профил и можеш слободно да си гледаш слики иако не ти е пријател, и види му ја таа сликата кај што е легнат на улица, а околу него пари по 1000 ден. расфрлени :tapp: и тие од работа му се??

Уште ли планираш да го тупиш???...зар не сфати до сеа за каква будала се работи??

:drk: ќе го тупам и гајле си немам

Легендарното Како не е јак и една кофа поликолор... :cuc::cuc::cuc::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Идол ми е Баже, веќе пола година му ги гледам кличињава, неможам да се донасмеам, ЛЕГЕНДА! :D На фејсбук става слики со моторна пила во аптека и по кафани како шета со портокаловата кошула.Еден другар од Штип ми кажа го пријавиле во лудница, типот од 2 кат ги мавал со ер кондишн по комбето :D
Ги мавал со еркондишн, мислиш клима?! :eek:
:pos:

сељачиште тешко е овај ... мош да има смеи у него ама голотар смешен тоа ферари е на газдата на езимит виното .. парите му се од кладилницата он нема пари гаки да си купе да си го покрие г*зо не па ферари

Sent from my iPhone using Tapatalk

Нашата љубов ко ѕвезда прсна,
идам да ти ја скинам муцетаната мрсна.
Загарчињата трчаат низ паркот бесно,
за св.Валентин да се потрошам не ми е лесно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom