Batman: Arkham Origins

Член од
22 февруари 2013
Мислења
17
Поени од реакции
3
Локација
Тополчани, Македонија
bao_layered_packshot_2d_pc_eng1.jpg

Batman: Arkham потекла одликува со проширена Готам Сити и воведува оригинален prequel приказната постави неколку години пред настаните на Batman: Arkham Asylum и Batman: Arkham Сити, првите две критички признати игри на франшиза. Одвива пред појавата на Готам citys најопасните криминалци, играта покажа еден млад и нерафинирано Бетмен како тој се соочува со дефинирање момент во почетокот на својата кариера како криминал борец, кој ги поставува неговиот пат да стане Dark Knight. Како што се развива приказната, така играчите ќе запознаат многу битни ликови кој ќе ги исполнат!

Системски побарувања!
Minimum System Requirements
  • Processor: Intel Core 2 Duo, 2.4 GHz / AMD Athlon X2, 2.8 GHz
  • Memory: 2GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce 8800 GTS
  • DirectX: 10
  • Hard Drive Space: 20 GB
Recommended System Requirements
  • Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
  • Memory: 4GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560
  • DirectX: 11
  • Hard Drive Space: 20 GB

Едитирај, линкови од пиратерија е забрането.

Играта вреди за 20те гига. Фантастично оптимизирана и фина за око. Не сум голем фан ама ги имам играно првите.
Е сега, тепачките после 2-3 дела, знаат да здосадат поготово што се.. well, redundant really, а играта е прилично линеарна.

Се потпирам на сторијата да ме држи да ја доиграм до крај. Уосталом, ќе да лета..

гледав дека имала многу багови и гличови играва, моја препорака а да се почека некој пач за да се средат :)

Скоро целосно ми е помината(со се странични мисии) ама како што кажува батево над мене, има многу багови, на пр додека леташ неможеш да направиш glide kick, само од стоечко место(нормално повискоко спрема спротивнико), една од кулите неможеш да ја отклучиш оти е багиран излезот, и мн други багови, иначе приказната и гејмплејот се топ, но ме разочара фактот што кажуваја дека е сосема нова игра, а има исти згради како во Arkham City(иако играта е млад Gotham, а подоцна станува Arkham City затворот и нормално има исти згради)сепак сосема мали промени има.

Едитирај, линкови од пиратерија е забрането.

Играта вреди за 20те гига. Фантастично оптимизирана и фина за око. Не сум голем фан ама ги имам играно првите.
Е сега, тепачките после 2-3 дела, знаат да здосадат поготово што се.. well, redundant really, а играта е прилично линеарна.

Се потпирам на сторијата да ме држи да ја доиграм до крај. Уосталом, ќе да лета..

Хмм, не сум знаел дека е забрането пиратски линкови, но незнам каде да го сменам.. Помош :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom