Batman: Arkham Knight

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.792
Поени од реакции
52.801
Денес беше најавена новата игра од Бетмен серијалот која ќе биде и последната. Ќе излезе за PC, Xbox One и PS4. Сеуште не се знае точно кога ќе излага но секако тоа ќе биде до крајот на годинава.

Еден од главните елементи во гејмплејот на новата игра ќе биде возењето на Бетмобилот што ќе овозможи доста поголема мапа и многу подетален приказ на градот. Потврдени негативци кои ќе се појават во играта се Scarecrow, Penguin, Two-Face и Harley Quinn.

Трејлерот изгледа феноменално, и најавува експлозивно финале со кое серијалот со стил ќе се доведе до својот крај.

Еве го трејлерот:

Па, што мислите? :)

Joker? :(
Како и да е изгледа ептен јако, не се ни сомневам дека ќе биде одлична игра како и целиот серијал. :)

Gameplay or it didn't happened :D Најсериозно додека не видам гемплеј не коментирам ништо.

Aj kazete mi kako se po red serijalive batman koja e prva,vtora itn. ?

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Си се заебал изгледа, не многу али се поврзани! Поготово првиот и вториот дел.. :)
Јбг сеа тоа е ,а за оваа најновата изгледа само хајлајтси ќе гледам:D.

Ја игра ли некој оваа?
Дупнаа не WB Games што и ставиа Denuvo заштита (за да не ја кракнат) и пуштиа buggy PC верзија што може најсликовито да се објасне како мочка у фаца на летен ден, ама сеа ја кракнаа, а за fix од Rocksteady не сам сигурен.

Ја игра ли некој оваа?
Дупнаа не WB Games што и ставиа Denuvo заштита (за да не ја кракнат) и пуштиа buggy PC верзија што може најсликовито да се објасне како мочка у фаца на летен ден, ама сеа ја кракнаа, а за fix од Rocksteady не сам сигурен.
Јас ја играм ми врви перфектно на мојата машина само ти треба појака графичка со 4 gb vram,под појака мислам на 200+ еура графичка,и не немора да е титан x графичката за да можеш да ја играш на максимум,игра и на послаби графички.

кога е најавено дека ќе излезе? Датум нешто ?

Јас ја играм ми врви перфектно на мојата машина само ти треба појака графичка со 4 gb vram,под појака мислам на 200+ еура графичка,и не немора да е титан x графичката за да можеш да ја играш на максимум,игра и на послаби графички.
Миниму GPU е GTX 660. Тоа ја имам. Ќе намалам резолуција и ќе тера. GeForce ќе ми ја оптимизира фино лепо.
Само има ли 30fps cap? Стасува ли до 60?

Миниму GPU е GTX 660. Тоа ја имам. Ќе намалам резолуција и ќе тера. GeForce ќе ми ја оптимизира фино лепо.
Само има ли 30fps cap? Стасува ли до 60?
Да заклучена е на 30 фрејма во секунда,но тоа може да се отклучи и тогаш стасува до 60,но со твојата графичка тешко дека ќе тера со повеќе од 30 освен ако не ставиш се на low.

Да заклучена е на 30 фрејма во секунда,но тоа може да се отклучи и тогаш стасува до 60,но со твојата графичка тешко дека ќе тера со повеќе од 30 освен ако не ставиш се на low.
Unity ме дупе малце, па ја ставив на 720p. И на оваа така ќе напраам, па ќе видиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom