Баскет

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
пак победа од 40 разлика , не сум сигурен колко беше точно.Ама играм у 4та лига

Не ми отвара страната долго време, тимот ми е Loser во некоја втора лига сум, не памтам баш која, изгледа 2.2. Ај ако може некој да ми каже како сум изиграл.

Денеска сум победил на skopje celtics со 10 разлика 54-44 иначе играм во 4.1 лигата тимот ми се вика КК Горани Баскет позз .. :helou:

Денеска сум победил на skopje celtics со 10 разлика 54-44 иначе играм во 4.1 лигата тимот ми се вика КК Горани Баскет позз .. :helou:

Си ме тепал ти.:nesum:
Добро е од две една добив.
Не е лошо а не ја играм.

Зошто секое коло исто пари имам како да не зимам ништо од лигава :(
Иначе ептен немам среќа првен губам од Пливачи 5 разлика а сега од Бот тим 1 разлика ама не се замарам многу само така тимот ми стои ни тактика правам ни ништо.

Ја во втора лига наредив 4 победи по ред, скор 4:1. :vozbud:
И тоа тие што ги тепав се појаки од мене, али со мојата тактика рушам!

И јас во 4та лига со ботови немам пораз оваа сезона,а не ни очекувам да имам.Ќе собирам пари ќе земам некој играч и така.Не и ни обраќам многу внимание на играва.

абе зашо неможам да инвестирам повеќе од 9999...сезоната ми е само 126 000 а јас неможам ни толко да дадам

Не ми се верува, после првиот пораз од Барселона, со мојата тактика остварив 7 победи по ред и сум второ место. И тоа сите што ги тепав беа појаки од мене, освен ботот.

Полека си обезбедувам опстанок, на почеток со тоа бев презадоволен, сега сакам и нешто повеќе. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom