Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.440
Поени од реакции
6.094
Туку многу жустар крај ке има премиер лигава оваа сезона :)...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513

Запази кај 0:10 :smir:
а и на 0:08 Белами нешто му дофрли ,не го ни погледна се сврте на страна кога се поздрави со Тери,некој спомна ко да му рече wanker или слично:)

море ја да бев на местото на Бриџ ќе го утепав тука на терен,едно аикидо и доле:)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.440
Поени од реакции
6.094
а и на 0:08 Белами нешто му дофрли ,не го ни погледна се сврте на страна кога се поздрави со Тери,некој спомна ко да му рече wanker или слично:)

море ја да бев на местото на Бриџ ќе го утепав тука на терен,едно аикидо и доле:)
таман да видам белами го тргнаја овие видеото ....клошари

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.086
Поени од реакции
1.645
Шо се случило, зашо се држат сите за глава?Ја видов само ногата на Ремзи, шо било?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.821
Поени од реакции
11.447
Го убија. Тешки копита имаат ваквите екипи, ко стоук, волвс, сандерленд, бирмингем, лидс...корнат нозе, им ебам мамата.

K

kaiser soze

Гостин
Двојна фрактура,најверојатно.Штета за младиот Ремзи,сигурно дека ќе биде подолго надвор од теренот.
Шоукрос лошо стартуваше,иако без никаква намера за да го повреди противникот.Се виде дека не му беше сеедно,во солзи го напушти игралиштето.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Коа беше копиљ Шоукрос играше за резервите на еден познат англиски тим :icon_lol: се кршеа нозе на натпреварите помеќу неговиот тим и Арсенал :) Ми фалат тие времиња :(
Шоукрос ја продолжува традицијата :toe:

Шала на страна, му посакувам најбрзо враќање на Ремзи :smir:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Ајде ајде, сеа ќе имаат заеднички теми со Едуардо (шала)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.746
Поени од реакции
43.918
Aj aко може после да стајте да видам што се случи со Ремзи..Според ова што го читам,а и според тоа шо ми го кажа другар ми било стварно гадно :S..

M

marko 1996

Гостин
Овој Шоукрос мислам дека без никаква намера за толку груб прекршок отиде и плус со плачење од терен да си отдеш сигурно немал никаква лоша намера ама се се случува

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom