- Член од
 - 21 март 2012

- Мислења
 - 3.277

- Поени од реакции
 - 3.055

На пола името неможев да им го прочитам, што направиле тие без ресор министри досега?
Не знам што не ти е јасно,БИЛЕ МИНИСТРИ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На пола името неможев да им го прочитам, што направиле тие без ресор министри досега?
И за тоа не го бива мустаќот.
Кај нас за роденден дуваш толку свеќички колку што пуниш години, кај нив колку години полниш толку кг треба да прошверцуваш нешто, таков им е адетот вие што сте заостанти тоа е друго.36 годишен Албанец, фатен со 36 kg дрога. Coincidence?![]()

Министри у сенка. Или под сенка.[DOUBLEPOST=1402163521][/DOUBLEPOST]Не знам што не ти е јасно,БИЛЕ МИНИСТРИ
Гледам за жал. Лесна нека им е земјата...Остај ти таа работа, вака така 8 години си ги тера госпожа министерка...
, Прибак малце подобро.Но мене најмногу шо ме изиритира е тајмингот на измените , шо овај Обрван наместо да му зајакне самодовербата на бараш натпревар тој уште ги прај похаотични....Неможам да разберам на маестрално прво полувреме на Мансков го менва со Ојлевски му дели минутажа...па каде бе...Лазаров го менва со Вугринец баш кога му тргна, плус кога се крши резултатот на крајот игра со Вугринец.Во нападот ништо ново се се мачиме и се оди на индивидуално од бек и старите проигрување на пикер.Тие некои додавања полуодбојкарски незнам ептен слабо.Одбраната посебно нашата страна кај Горѓиевски чорба.Ова ептен беше лабаво сватено и аматерски изиграно како да е пријателска а не Бараш каде треба да ги скршиме...И најпоќе шо ме изиритира е со Талески..Па кога можеше сите да ги менва и рагбистот Злате,мораше да му дај шанса и така на курташак влезе Обрван во утакмицата...Или пак ако дели минтажа можеше и на Борко со Митревски да им подели...или Борко е заштитен со закон па ќе се налути ќе си замини.Да имаше добри одбрани ама против ова грција и Митревски исто ќе бранеше па можи и подобро...Се мислам дека ова Светско ќе ни биди последно , па после незнам шо ќе се прави...Ако се оди со ваков пристап на ротации и на светско првенство ќе се мачиме и до Африканците и Азијците...Или нека му забранат на Обрван да гледа ракомет на телевизија оти ние не сме ни Данска ни Исланд ни Норвешка или нека совреме го менват...3-то нема.Министри у сенка. Или под сенка.[DOUBLEPOST=1402163521][/DOUBLEPOST]
Гледам за жал. Лесна нека им е земјата...
Нешто шо можам да сватам од играта на ова утакмица е дека дефинитивно со изборот на Обрван е направена грешка.Ова генерација мораше да ја доводи некој од нашите тренери , некој кој ги знај како дишат.Уште еднаш се покажа дека имаме специфичен стил на игра и специфичен менталитет на играчите.Едно е да играт заедно во Вардар или Металург а сосема 6-то кога играт во репрезентација.Значи не е до времето кога се уклучени Прибак (кој беше неуклопен уште на европското) и Вугринец , туку во ова репрезентација мислам џабе се носат станци кога никогаш нема да се уклопат..Вугринец на ова утакмица, Прибак малце подобро.Но мене најмногу шо ме изиритира е тајмингот на измените , шо овај Обрван наместо да му зајакне самодовербата на бараш натпревар тој уште ги прај похаотични....Неможам да разберам на маестрално прво полувреме на Мансков го менва со Ојлевски му дели минутажа...па каде бе...Лазаров го менва со Вугринец баш кога му тргна, плус кога се крши резултатот на крајот игра со Вугринец.Во нападот ништо ново се се мачиме и се оди на индивидуално од бек и старите проигрување на пикер.Тие некои додавања полуодбојкарски незнам ептен слабо.Одбраната посебно нашата страна кај Горѓиевски чорба.Ова ептен беше лабаво сватено и аматерски изиграно како да е пријателска а не Бараш каде треба да ги скршиме...И најпоќе шо ме изиритира е со Талески..Па кога можеше сите да ги менва и рагбистот Злате,мораше да му дај шанса и така на курташак влезе Обрван во утакмицата...Или пак ако дели минтажа можеше и на Борко со Митревски да им подели...или Борко е заштитен со закон па ќе се налути ќе си замини.Да имаше добри одбрани ама против ова грција и Митревски исто ќе бранеше па можи и подобро...Се мислам дека ова Светско ќе ни биди последно , па после незнам шо ќе се прави...Ако се оди со ваков пристап на ротации и на светско првенство ќе се мачиме и до Африканците и Азијците...Или нека му забранат на Обрван да гледа ракомет на телевизија оти ние не сме ни Данска ни Исланд ни Норвешка или нека совреме го менват...3-то нема.

Тих што си негативна. па 8 години и мајмун да го дресираш ќе научи нешто, госпожа министерка напредуе, гледаш прави дар мар на граници. После протести у ѓорче одма нова единица специјалци ни спреми, дури и ни ги испормовираа. Да видиш иднава денела во БТ каков тренинг им спремила...

А шо е позитивно шо има во нашата репрезантација од странците еве конкретно од Обрван ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Прво ти кажи ми еден македонски тренер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А шо е позитивно шо има во нашата репрезантација од странците еве конкретно од Обрван ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Смешно е од што е многу трагично. Само жешка депилација за оваа.
Шундо, он не доведе до 5-то местоПрво ти кажи ми еден македонски тренер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако мене ме прашваш и веќе го менаа Шундо , можеше шанса на Доне да му дат...[DOUBLEPOST=1402164689]Прво ти кажи ми еден македонски тренер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!