Бараж за прва лига: Брегалница - Милано

• Креатор на темата Креатор на темата RAUL
  • Време на започнување Време на започнување

Bregalnica vs Milano

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
taman si e vo gorce petrov samo da vidime koj sudija ke ni go stavat:vozbud::vozbud:

ajde uste sam0 1 dennnnnn se zgolemuva atmoseferata :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

знаеш дека само неколку поединци се замараат за македонскиот скоро мртов фудбал?

знаеш дека само неколку поединци се замараат за македонскиот скоро мртов фудбал?
ama cek ja na tebe li ti pisav ako ne se zamaras ne te teram da se zamaras i ne mozes da mi kazes dali da se zamram ili nee

abe navivacite na bregaalnica sakaat da pobedat i sakaat prva liga ama dali "upravata" saka ?
kako i da ja sum za bregalnica :jaj:

Ае утре ке идам да гледам,па се надевам Брегалница ке избори влез во 1 лига,заслужува !

По се муабети што се шират дека Милано ќе си остане у 1-ва лига.
Да сакаше Брегалница ќе влезеше директно,немаше да игра бараж..но управата тоа го нејче!

бтњ. Фаланга ќе идете?

Mislam deka MIlano ce ostane zatoa sto kako sto rece deckono pogore da sakase bregalnica ce vlezese vo 1 liga i toa bes da igra baras pred nekolku nedeli bregalnica se borese za sampion vo 2 liga na kraj ja usere (gi prodade?)
Neznam bas kakov tim ima Milano samo edno znam deka nese mnogu slabi kako sto be,sto igraja so deca (najstariot im bese 21god...)

По се муабети што се шират дека Милано ќе си остане у 1-ва лига.
Да сакаше Брегалница ќе влезеше директно,немаше да игра бараж..но управата тоа го нејче!

бтњ. Фаланга ќе идете?

Нормално дека ДА!

Милано ќе победи

Брегалница - Милано -2-1 на продолженија.
Браво за Штипјани заслужија прва лига.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom