Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj nekoj da mi dade programce od program so pretvara pesni od audio cd u mp3?Itno e.

Таква опција имаш и во самиот Windows Media player... значи ќе наместиш во опците за Rip... песните кои се Audio формат при снимање од CD во компјутер да ги снима како mp3 (прочепкај низ опциите мислам дека ќе се снајдеш).

Е сеа ако сакаш програм... можеш со Total Video Converter (но за него треба да платиш за лиценца), а бесплатен програм за таа намена ти е Cool Free Audio to mp3 Converter 6.0 (го немам пробано лично до сега, али тие што го пробале ми кажале дека им завршил работа)... изборот е твој. :)

Таква опција имаш и во самиот Windows Media player... значи ќе наместиш во опците за Rip... песните кои се Audio формат при снимање од CD во компјутер да ги снима како mp3 (прочепкај низ опциите мислам дека ќе се снајдеш).

Е сеа ако сакаш програм... можеш со Total Video Converter (но за него треба да платиш за лиценца), а бесплатен програм за таа намена ти е Cool Free Audio to mp3 Converter 6.0 (го немам пробано лично до сега, али тие што го пробале ми кажале дека им завршил работа)... изборот е твој. :)

ty sea ke probam.Jas porano go koristev musicmatch jukebox,ama mi go snema cd-to i taka.Fala mn.:helou:

Мене ми треба Windows XP Service Pack 3, и да прашам дали може да го инсталирам без ЦД или ? Исто дали има requirements ? Благодарам

Мене ми треба Windows XP Service Pack 3, и да прашам дали може да го инсталирам без ЦД или ? Исто дали има requirements ? Благодарам

Без Цд се инсталира SP3, откако ќе заврши инсталацијата потребен е рестарт и тоа е се :) клик за download

Најновиот мсн месинџер?

WLM 2009 download
, патем еве ти и линк за мсн+

Проверена програма за дизајнирање на лого. Да не биде trial верзија. Благодарам:smir:

Проверена програма за дизајнирање на лого. Да не биде trial верзија. Благодарам:smir:

Пообјасни го ова, зашто можеш и со Paint, а да не зборам за Photoshop...

ми треба програмче со кое што ке можам да фаќам аудио што оди на компјутерот.
поточно да објаснам што ми треба
сакам да снимам песна од интернет страница што се пушта со flash player
значи ја пуштам песната и како да ја снимам

ми треба програмче со кое што ке можам да фаќам аудио што оди на компјутерот.
поточно да објаснам што ми треба
сакам да снимам песна од интернет страница што се пушта со flash player
значи ја пуштам песната и како да ја снимам
подобро слегни си га таа песна па потоа одели ја музиката од спотот, вака ептен комплицирано ке и биде а и дали ке устееш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom