Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали постои нешто вакво на пример да се блокираат или банираат некој веб страни и да не може да се пристапува на нив од мојот компјутер.

Дали постои програма или пак друг начин да се направи ова.

Фала

Ако користиш некој антивирус, прочепкај таму во опциите мислам дека треба да има нешто како restricted web sites па да си стаиш кои сакаш. Или преку IE имаш во OPTIONS таква опција.

А за Firefox сигурно има некој plug-in, add-on или нешто такво да си симнеш. Побарај тука нешто такво.

уште нешо ми треба, некој добар видео конвертер, (прелистав на темава али не најдов)

уште нешо ми треба, некој добар видео конвертер, (прелистав на темава али не најдов)

Total Video Converter
Го предложив некоја страна поназад :wink:

Дај кажете некое подобро програмче за пуштање филмчиња,клипови и др, зашо виндовс медиа плеер повеќето не ги пушта, значи предложете некое а може и линк,некое подобро

Бескрајно моќен и едноставен - VLC player

Слегни си ја оваа програма за конвертирање, плус со неа можеш се да конвертираш: Видео, Аудио, Слики, ISO....Мислам дека ке ти врши многу работа башка без пари е.:pos2:

КЛИК

Ми треба тема за XP со која ќе имам мени како што има на формуов горе :) Повеќе икони се придвижуваат како се доближува глувчето . . . ?

Ми треба тема за XP со која ќе имам мени како што има на формуов горе :) Повеќе икони се придвижуваат како се доближува глувчето . . . ?

Тоа се вика DOCK.

Побарај на google има едно добро се вика AQUA DOCK.

Mи треба програмче кое може да направи клипче со слики и притоа да му се вметне аудио. Го пробав Вегас Про, ама неможам да го запамтам видеото во формат кој ке ми овозможи да го снимам на двд. Некоја препорака?

Mи треба програмче кое може да направи клипче со слики и притоа да му се вметне аудио. Го пробав Вегас Про, ама неможам да го запамтам видеото во формат кој ке ми овозможи да го снимам на двд. Некоја препорака?

Win DVD creator
еве ти линк http://www.brothersoft.com/windvd-creator-26874.html
:wink:

Ми треба програмче да даунлоадирам филмови..фала однапред.:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom