Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Смее да прашува за крак,но кракот мора да биде пратен преку пп

Па нормално дека кракот го барам по пп. Не ни мислев поинаку.

Чим смее да се бараат кракови, ја ке побарам за Video Edit Magic 4.6, да не има некој?

Ако знае некој да ми прати по пп лиценсе код за ACDSee 9 Photo Menager,да го напраам фулл верзија сакам,однапред ви благодарам.поздрав.

Темава е Барам програма а не барам крак. Ако некој отвори тема барам крак ќе ја избришам. Јасни сме?
DeathTracker, прочитај ги правилата на форумов пред да постираш.

A nekoj da go znae paswordot za Easy CD_DA Extractor 9.1 ili 10?
I da znae nekoj programa za od dvd vo divx da se pravat filmovite?Na Nerot ne6to ne mi raboti.
Ako i ova e piratstvo toga6 dajte mi gi ako sakate po pp.
Blagodaram!!!
pozdrav

NIKA напиша:
A nekoj da go znae paswordot za Easy CD_DA Extractor 9.1 ili 10?
I da znae nekoj programa za od dvd vo divx da se pravat filmovite?Na Nerot ne6to ne mi raboti.
Ako i ova e piratstvo toga6 dajte mi gi ako sakate po pp.
Blagodaram!!!
pozdrav
Пробај го Total Video Converter мислам има таква опција. Некоја страна поназад дадов линкови. Ако ти треба серијал ке ти пуштам по пп.

Дали постои некоја програма со која ке можам да го контролирам ладењето на процесорот, ама онака со плус-минус (или немора така, важно да можам да го контролирам)? На матичната имам Windbond сензори (W83697HF).

naum_spaseski напиша:
Дали постои некоја програма со која ке можам да го контролирам ладењето на процесорот, ама онака со плус-минус (или немора така, важно да можам да го контролирам)? На матичната имам Windbond сензори (W83697HF).

Види побарај на CD-то со драјвери.Барем кај мене имаше такво програмче...

Moj predlog najarno da ne go kontroliras neka si raboti avtomatski, oti mozi da nastani do pregrevanje na sistemot ako ne go setiras dobro i da go izgoris procesorot, no ako sakas najcesto go ima vo cd to so drajveri ako najdam nesto drugo ke ti pisam.

Барам конвертер за претварање од FLV формат во AVI или VCD кој знае нека пише...Однапред ти Благодарам :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom