Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
тоа е ваша работа што ќе правите, дал ќе зборите или не... али нејќам на форум да се караме!
Напраен е за сите и сите се достојни да постираат... а тоа дека си имаме нерасчистени сметки со некои од форумот си останува на нас... не на форумот... нели злато? грешам? затоа и нејќам на форум да се препуцаваме.:toe:...
Во право си, ама јас не му забранив да постира. Само му реков да постира во врска со темата, или да ми дава нормални подароци. Тој е оној кој прв почна од темиве да прави место за одмазда.
Ама нема врска, не би сакала тебе да те замарам за тоа.

Во право си, ама јас не му забранив да постира. Само му реков да постира во врска со темата, или да ми дава нормални подароци. Тој е оној кој прв почна од темиве да прави место за одмазда.
Ама нема врска, не би сакала тебе да те замарам за тоа.
Знам, се знам! како и да е...
Инаку не ме замараш...
Мак. Тигар, знам оти ме читаш... така да, воздржи се од одмазда по постови, зашто не сме тука да се осудуваме еден со друг! И фрумов не е напраен за препуцавање... така да те молам да почнеш да пишеш веќе постови кои се наменети на ТЕМАТА, а не офтопици кои наведуваат на одмазда за минатото...
Во ред?!
Gimme five, you crazy maniac :):):)

Инаку не ме замараш...
Мак. Тигар, знам оти ме читаш... така да, воздржи се од одмазда по постови, зашто не сме тука да се осудуваме еден со друг! И фрумов не е напраен за препуцавање... така да те молам да почнеш да пишеш веќе постови кои се наменети на ТЕМАТА, а не офтопици кои наведуваат на одмазда за минатото...
Во ред?!
:pos::pos::pos:

Инаку не ме замараш...
Во ред?!

кулирај бе , арен сум ... нека не ти ја полни еце главата со глупости :helou:

Не се глупости, јас никогаш не лажам, а за тоа што си ти благо кажано инфантилен, не сум јас крива. :wink:

типче ај смири се... зашто ако приметиш не сум застанал ни на твоја си на нејзина страна, него зборам тоа што се однесува до форумот! Така да искулирај малку!!!

п.с. идам да јадам...

типче ај смири се... зашто ако приметиш не сум застанал ни на твоја си на нејзина страна, него зборам тоа што се однесува до форумот! Така да искулирај малку!!!

п.с. идам да јадам...
Браво бе, за форумот се грижиш, а за мене не! :icon_lol:
Кидинг бре, знам да се бранам! :)

Браво бе, за форумот се грижиш, а за мене не! :icon_lol:
Кидинг бре, знам да се бранам! :)
Во еден дел ве бранев и двајцата малку од малку... а инаку незастанав на ничија страна зашто не го знам случајот за кој вие се карате... него си останав во средина, а средината си е форумот... хахаха

Во еден дел ве бранев и двајцата малку од малку... а инаку незастанав на ничија страна зашто не го знам случајот за кој вие се карате... него си останав во средина, а средината си е форумот... хахаха
Нема случај!

Не се глупости, јас никогаш не лажам, а за тоа што си ти благо кажано инфантилен, не сум јас крива. :wink:

што се мешаш па ти?? , на него му зборев...

Нема случај!
енивеј... нешто е... :pos:

п.с. Тигарче... ај да ти кажам оти и така ништо Еце не ме напунила со глупости зашто и ништо не ми кажала во врска со тоа... така да кулирај!

што се мешаш па ти?? , на него му зборев...
Кога се работи за мене ќе се мешам и не ми треба дозвола од никого!
Рече дека сум му ја наполнила главата со глупости и затоа морав да се вмешам!

П.С. Сигурно не ни знаеш што значи зборот инфантилен, па затоа менуваш тема. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom