Бандитизам во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Thief
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа види за такви ментални луѓе кои убиваат само заради националност вероисповед итн... треба затвор и ментална болница а не крвна одмазда...зашто после се увлекуваат многу луѓе во случката само заради одмазда и тоа може да трае со векови

И тогаш морало да се убие некој македонец нели заради крвна одмазда...и сеа пак ќе се убие албанец па македонец па на крај и бугари ќе се вмешаат и шо сме напраиле??

Marlboro напиша:

ej ziti se dosta so tie prici...aj nie so ve znaeme od stalno ok,ama i amerika i evropa ve kupija.dosta so toa go ubija radi so e albanec...sigurno naprail nesto za da go ubijat.

Mac)) напиша:
И тогаш морало да се убие некој македонец нели заради крвна одмазда...и сеа пак ќе се убие албанец па македонец па на крај и бугари ќе се вмешаат и шо сме напраиле??

A zosto moralo da se ubije tinejxher albanec bez nikakov motiv samo zosto bil albanec ?

Ako ti ja opravduvas smrta negova i jas ja opravduvam togas smrta na Vanco.

Buci напиша:
ej ziti se dosta so tie prici...aj nie so ve znaeme od stalno ok,ama i amerika i evropa ve kupija.dosta so toa go ubija radi so e albanec...sigurno naprail nesto za da go ubijat.
Da imase pricina za da se ubije sigurno nema da imase odmazda ...zs nikoj ne odmazduva naslinik ,narkoman..kradec...tuku bil clen na edno bogato i ugledno semejstvo.

i mrmorecot ja vitkase cokoladata vo folija.....
know what i mean?
familijata ne glea dali deteto e narkoman,ubica,lopov....glea deka e dete so pripaga na familijata i so i da naprai ke go opravda...

Ја не реков дека ја оправдувам...пишав дека ако тоа е вистина тој човек треба да иде у затвор у ментална болница...со еден збор луд е!!!
Јас не сфаќам само зашто после морало да се убие некој македонец кој немал никаква врска со тоа???
Шо да не се чуствуваат боље сеа родителите на албанецот кога знаат дека некој убил македонец кој немал врска со тоа???
Или па шо мислиш како се чуствуваат родителите на Ванчо кога ќе дознаат дека бил убиен безвезе за некој албанец кога немал врска он со тоа??? Па они ќе ја пребараат цела земја,цел свет и ќе ги убијат родителите на албанецот...

Buci напиша:
i mrmorecot ja vitkase cokoladata vo folija.....
know what i mean?
familijata ne glea dali deteto e narkoman,ubica,lopov....glea deka e dete so pripaga na familijata i so i da naprai ke go opravda...

Izgleda si neiformiran za ubistvoto zatoa zakuti zs ne znaes podobro ke ti bide.

i do kaj ke stigneme.....
dosta vise na ti go daj mi go...

Marlboro напиша:
Izgleda si neiformiran za ubistvoto zatoa zakuti zs ne znaes podobro ke ti bide.
u pravo si.ne sum informiran.ama sekoja akcija ima reakcija(cista fizika)
deckoto zgresil go roknale.(nemoj da mislis deka opravdavam)ama ne e pricina da ides 100 metri podole i da roknes makedonec zasto nekoj go ubil deckoto pogore vo tekstot

Mac)) напиша:
Ја не реков дека ја оправдувам...пишав дека ако тоа е вистина тој човек треба да иде у затвор у ментална болница...со еден збор луд е!!!
Јас не сфаќам само зашто после морало да се убие некој македонец кој немал никаква врска со тоа???
Шо да не се чуствуваат боље сеа родителите на албанецот кога знаат дека некој убил македонец кој немал врска со тоа???
Или па шо мислиш како се чуствуваат родителите на Ванчо кога ќе дознаат дека бил убиен безвезе за некој албанец кога немал врска он со тоа??? Па они ќе ја пребараат цела земја,цел свет и ќе ги убијат родителите на албанецот...

Prasaj ne mene(nas) kako se custvuvav(vme) pred ubistvoto na Vanco...ziveam 1 km odalecenost od Vanco....sekoj den policijata ne maltretirase imase punkt kaj stadionot...sekoj den pukase bezveze po kolite sekoj den imase pijani policajci..sekoj den so trema odev vo grad sekoja vecer pred da se stemni trebase da dojdeme doma zs ako ne fati nok ni tesko nas kako ovoj sto go ubija.

Ovoj mladiot albanec e poslednata zrtva na toa nasilstvo preterizam sto go vrsese policijata sprema albancite zs se sluci ubistvoto na Vanco posle utredenta policijata ja nemase veke na toa mesto i site bevme slobodni da izleguvame niz grad..

Prasanjeto koj go ubi Vanco sega e ? Vanco go ubi kretenizmot na policijata sto go vrsese vrz albncite ovde.

Кој го уби Ванчо? Не кретенизмот на полицијата. Кретенизмот на оние кои гневот го истураат врз невини деца. Ако на некого му е крива полицијата, тужете ги, отидете во медиумите, направете нешто. Кога ќе убиете дете, е тогаш да ви се посерам во паметот. Сите такви "генијалци" треба да се затворат во некоја дупка и да се остават таму додека не скапат. Тоа е криминал- ладнокрвно убиство. И треба да се третира како она што е. Етничката припадност овде не е важна- важно е дека направиле злосторство и треба да одговараат за него- такви болни луѓе не смее да се толерираат во било кое нормално општество.

Sith

Marlboro напиша:
p.s A ti Macedlaien daj mi go tel broj tamu da rascisitme nekoi dolgovi..

+33873742915 - повели. Иначе некни ми стигна извод од банка : кредитот ми е исплатен, пари на сметка колку сакаш, деца нема за да бараат алиментација а тебе не те ни знам за долгови да имам кон тебе т.е. ако повеќе ти одговара - те множам со нула. Знаеш кој е резултатот, нели :wink:

Прашање : кој е албанецот којшто беше убиен? Дај име и презиме : ќе го најдеме по весниците македонски - има такви информации низ архивите... :wink:

Marlboro напиша:

Дај име и презиме де : информирај не... Ќе го најдеме човекот и ќе се види како и зошто бил убиен. Ванчо е лесен за наоѓање - овој твојот ко дух. Ни име ни презиме му се знае а ниту околкности за убиството. Чудна работа :raz:

Marlboro напиша:
Prasaj ne mene(nas) kako se custvuvav(vme) pred ubistvoto na Vanco...ziveam 1 km odalecenost od Vanco....sekoj den policijata ne maltretirase imase punkt kaj stadionot...sekoj den pukase bezveze po kolite sekoj den imase pijani policajci..sekoj den so trema odev vo grad sekoja vecer pred da se stemni trebase da dojdeme doma zs ako ne fati nok ni tesko nas kako ovoj sto go ubija.

Ovoj mladiot albanec e poslednata zrtva na toa nasilstvo preterizam sto go vrsese policijata sprema albancite zs se sluci ubistvoto na Vanco posle utredenta policijata ja nemase veke na toa mesto i site bevme slobodni da izleguvame niz grad..

Prasanjeto koj go ubi Vanco sega e ? Vanco go ubi kretenizmot na policijata sto go vrsese vrz albncite ovde.

Хаха со трема си одел,мегу трема и страв има многу разлика,ти не си имал трема си имал страв.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom