Балкански Жени vs. Бразилски жени.

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
НИЕ - балканките нормално се најубави жени..:P Но само до 25-та или 30-та год.;)
А за тоа здебелување на жените на Балканот е честа појава после бременост за жал.....И не само тоа, туку се запуштаат, несредени коси...не се дотеруваат...и плус дебелината
Едино тоа не ми се допаѓа кај балканците што се немарни за својот изглед откако ќе се омажат/оженат, како да постигнале што сакале и сеа крај!..И ајде удри на јадење се и сешто...се облакаат како вреќи....биваат исфрустрирани и незадоволни од себе пред се.

Tolku gluposti se nemam iznacitano na edno mesto daj molim te,te operacii,te ne rabotele [po 10 saata,te vezbale non stop,,sum bil vo Brazil,Portoriko,Aruba i kade sve ne,,ama go zaboravivte najvazniot faktor za nivnata ubavina a toa e ishranata,klimata,geografskiot polozaj.

Vezbaat kako site drugi,ni pomalku ni povise AMA jadat pozdravo pretezno dosta ovosje , a i imaat izbor bogami,prosecna temperatura im e 25 stepeni vo Esen,Zima,Prolet,, inon stop se na plazi.
Niti ja gorat kozata po solariumi kako nasive da izgledaat ko kokoska od rerna koga ke ja izvadis.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom