Балкански Жени vs. Бразилски жени.

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
L

.Lost Angel.

Гостин
Да, добро прочитавте, но доколку се сомневате во своите очи, почекајте уште да ги погледнете фотографиите од учесничките! Со оглед на тоа што единствениот предуслов кој треба да го исполнуваат за учество е да имаат внуче, навистина не ни е јасно како е возможно ова што подолу ќе го погледнете.
Алин (45)
Alin.jpg

Марта (46)
Marta.jpg

Кристина (46)
Kristina7.jpg

Саманта (51)
Samanta7.jpg

Патриција (54)
Patricija.jpg

patricija01.jpg

Розана (55)

Roseana.jpg

Roseana2.jpg

Roseana3.jpg

8144.jpg

Е сега ај да видам која е разликата помеѓу нашите Македонските жени на овие години. и овие :D

--- надополнето: 29 февруари 2012 во 00:22 ---
Еве и јас да дадам коментар само како што ги гледам овие нашите т.е 90% сите се здебелиле за запустиле... :( како да имаат по 70 години. од моја гледна точка. :D

Е сега ај да видам која е разликата помеѓу нашите Македонските жени на овие години. и овие :D

--- надополнето: 29 февруари 2012 во 00:22 ---
Еве и јас да дадам коментар само како што ги гледам овие нашите т.е 90% сите се здебелиле за запустиле... :( како да имаат по 70 години. од моја гледна точка. :D

Види, нашите изгледаат нормално, нашите 50 годишни жени изгледаат ко 50 годишни. Бразилскиве 50 годишни изгледаат ко 30 годишни. :D

Види, нашите изгледаат нормално, нашите 50 годишни жени изгледаат ко 50 годишни. Бразилскиве 50 годишни изгледаат ко 30 годишни. :D

Види сеа вака нашиве жени трчаат ова она се додека не забременат и после накачуваат килограми и симнување амин и мислат дека ако имаат 50 години дека се баби :ROFLMAO:
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 00:43 ---
Оваа претпоследнава како се вика? (y)
Розана (55)

Никогаш не ми било јасно зошто бразилкиве имаат толкави задници..

Никогаш не ми било јасно зошто бразилкиве имаат толкави задници..
Познавам македонки со далеку подобри задници, се работи за експонирање на атрибутите, на интернет ќе надеш илјадници слики од бразилки во танга затоа што тоа кај нив е нешто секојдневно, а македонка у танга тешко.

МОЖНО е разликата да се „неколку“ операции - во Бразил тоа им е како обичен лекарски преглед.

Ај ај....ќе се вадите сеа со тоа демек кај нас е скапо нема пари таму е како лекарски преглед.....немој да ме јебеш али види која лепота зрачат :pos:

Сериозно изгледа до климата ќе да е ама жените од бразил,португалија и шпанија си грмат најмногу :eek:

Не се лажете.
Нема поубави девојки од балканските.
Швеѓанки, бразилки, италијанки :гомце: да јадат.

Не се лажете.

За швеѓанките морам да те негирам. Какви лепоти има лудо некое.

Оф-Оф-Оф :facepalm:

Се насмеала кука на криво дрво, му рекла - Дрво, криво си :ROFLMAO:

Абе жените кај нас не сакаат да си ги засенуваат мажите, се е тоа за ваше добро, не туку се буните :P .

Ја што сум женско наидувам на тешкотии и фрустрации гледајќи ја, па стварно имаат добри дупетресала.
Мислам и споредбава не чини:
- Србинките се згодни, без додатни карфиоли и брокули на задникот ама немаат цицки, т.е немаат ни брадавици.
- Македонките имаат цицки, ама цели се размекушени, ко пача се тресат, па тоа мешлаци, па тоа спојлери-свински сапун да направиш, газовите ко тави.
- Секоја чест за хрватиците
- Бугарките смрдат на пластика и се многу ружни
- Гркинкине со носоине, од што се големи ни фигурата не им се гледа
- Косоварки ко чварки, забуљени цели

Не се лажете.
Ам ак се лажиме сега на форумов, така да речиме дека е:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom