Балкански олдтајмер собири "Sofia Concours d'Elegance 2009"

• Креатор на темата Креатор на темата RCCC
  • Време на започнување Време на започнување
Да кажевте кога ќе има точно ваква собиранка... Па можеше и нешто како кајганџии да се организираме и да ја посетиме.

01 Мај 2010 година ќе е следниот,во Софија, еве од сега најава за да се организира кој сака да го посети :)

Неколку автомобили во саботата во Неготино имаа лепенка од ваков или сличен настан Concours d'Elegance 2009 мислам беше, меѓу кои Ајкулата и кумановското 204. Таквите подвизи се за поздрав, вклучувајќи го и плавиот спачек од Скопје сликан на собир некаде во Европа.

Налепниците на некој од колите се од "Concours d'Elegance 2007" што се одржа во хотел Фламинго во Гевгелија на 13 Мај ;)

да да браво :aplauz: слики од тамо ке ставам скоро само да ги најдам каде ми се :)

еве имало и тема за Гевгелија тука на форумов со неколку слики, сега ја видов
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=12936

01 Мај 2010 година ќе е следниот,во Софија, еве од сега најава за да се организира кој сака да го посети :)
Можно е да се организираме... ако има заинтересирани :)

Да имам малку Италиани, FIAT 128 SL, FIAT 125 vigneti samantha, Alfa Romeo alfetta...

Слаб маркетинг, Олдскул Десантот во Хрватска беше закажан од први месец, и секој месец потсетувања и подготовки. Јес да е ова на многу повисоко ниво, ама не е можно никаде да не сретнав инфо кога се одржува.

RCCC, кога велиш „помина“ и „како сето тоа изгледаше“ сакаш да кажиш дека беше таму? :) Ако си бил браво.

еве дека беше најавено на време :)

ова е најавата дека е на 1 мај многу пред време пуштена ;) иначе бев тамо, нема како да не сум :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom