Баксузи

• Креатор на темата Креатор на темата Емкаа
  • Време на започнување Време на започнување
Најголем баксуз сум јас , нема поголем баксиз на љубовно поле !!!

Baksuz i pogolema bruka od baksuz od mene nema verujte...
Site so me poznavaat moze da si potvrdat.
Abe i na ljubovno pole, i drugarsko, na sekakvo pole sum vise mi nema spas

Samo pesimisticki raspolozeni luge za sebe mozat da recat deka se baksuzi!!!!!!
za mene toa e glupav zbor,,no nemozam da recam deka ne go upotrebuvam,,no ne za sebe...
Postojat nekoi luge sto navistina nikogas nemaat sreka,,e takvite gi narekuvam taka,,no takvite se poretki,,zatoa ne e ubavo sekoj taka da se narekuva...Ponekogas ne e ubavo da se predizvikuva sudbinata:pos2:

e sea gledaj, poso sum rodena na 13, site mislet deka e zaradi to. Na pr. ko ke dojdam jas da preminvam ulica site koli preminvet, ili pak eve so kladilnica da zejme primer da igret machester i velesta ( zemam primer ) i jas da igram 14, ke ispadnit 2 ! ko za inaet...

Па и јас сум роден на 13ти и искрено мислам дека сум многу голем баксуз

и ја со кладилницава така некоаш мислам:pipi:

ЕЕЕЕЕ сите мислиме дека сме најголеми баксузи.Најголем баксуз имам во кладилница кога баш ако јас стаам една утакмица сигурно не искача.

епа ќе одиме двајцата и прво ќе чекам ти да ставиш, па после јас обратно ќе ја играм :pos2:

јас не сум баксуз, оти многу често ме серат чафки, а викат оти коа ќе те посере чафка тоа било среќа, така да може јас сум и најсреќниот овде
:toe::toe::toe::pos2::pos2::pos2:

Епа и јас не сум Баксуз, барем јас така мислам. Како за информација кога сум се родил уште при изнесувањето од болница ме посрало ЧаФка знам дека не е за верување ама тоа е. Ама има луѓе што ми се вистински мувли и големи баксузи. Има кај нас 3-4 заедно со мртовечката кола(4-5). Кога ке тргнам да уплаќам спортска а ги видам нив се вракам дома бидејки го знам веке исходот.:):)

Iskreno baksuz sum samo koa igram dota "sekad igram so taaaapa timovi" osven ko igrame so Mac i Tomato :)
Inace vaka,irl,iam dosta sreka u zivot,skoro za se,i za isprasuvanja u skolo,testovi,abe se..so EDEN zbor: Jas Ne Sum Baksuz.

епа ќе одиме двајцата и прво ќе чекам ти да ставиш, па после јас обратно ќе ја играм :pos2:

јас не сум баксуз, оти многу често ме серат чафки, а викат оти коа ќе те посере чафка тоа било среќа, така да може јас сум и најсреќниот овде
:toe::toe::toe::pos2::pos2::pos2:

Мислиш брат ми не праи така.Секад вика што пишуваш ја да не стаам.

ја лично не верувам у баксуз. Тоа и што го учевме нешто на филозофија у школо. Малку да се пофалам оваа година што сум научил хехе. Баксуз и Судбини тие ствари само да се тешиме ги користиме.

Всушност, не знам како да го дефинирам ова, моево...
Има периоди, кога мислам дека нема поголем баксуз и малер од мене. А некогаш пак сметам дека нема поголем среќник од мене. :icon_lol:
Се` е до психа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom