Бабини деветини!

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Ako imas mali usi ke zemes ubav maz.Ako tresis carsav navecer ke bides siromasen.Ako dodeka pies kafe ti se podisturi malce v tacna ke zemis ubav maz.Ako tasnata ti ja ostavas na pod ke bides siromasen.

Navecer tocno vo 00:00:00 se pojavuvale duhovite i ako tocno vo toa vreme dopres rastenie ke ti se isusi rakata....

zeniite so imaat mala i tenka usta se ZLOBNI......e aj da ve vidam sea!

Е ова е вистина:
Дебелите луѓе се со добра душа,а слабите се лоши-најголемите отрови во мали шишиња се чуваат(без навреда)
А за бабини деветини колку сакаш
Ако ти се истури сол ке имаш 7 години несреќа,за да го спречиш тоа треба да си фрлиш 3 пати преку рамото сол.
Коа ке влезеш кај некој дома прв пат,треба да му украдеш нешто(ситно нали) и да си го стаиш под перница и демек ке ја сањаш жената ти
А тоа за црна мачка мислам дека не само што треба да се вратиш 3 чекори назад,него треба и 3 камчиња да фрлиш
и не ми текињаат сеа има миљарда

DEMEK ,AKO NA POLNA MESECINA KOGA KE SI LEGNES DA SPIES,POZADI KREVETOT STAVIS OGLEDALO ,CRVEN KONEC ,CASA SO VODA,I PRVIOT ZALAK SO SI GO JADEL-A VECERTA .,I GI KAZIS MAGICNITE ZBOROVI ,KOI JAS SEGA NE GI ZNAM,KE GO ILI KE JA SONIS IDNATA ILI IDNIOT ZIVOTEN SOPATNIKKKK!:love2:PA SEGA ZA MAGICNITE ZBOROJ KOSULTIRAJTE SE SO VOLSEBNICKITE ,ONIE OD A1 SERIJANA!:pos::devil3:

Против Урок:
Носи си секогаш лукче со себе да не те урочи некој!
Носи ги гаќите наопако да не те урочи некој!
А ако некој те урочи, измиј ги кваките со вода, и напиј се од трите страни на чашата...

Ако сакаш да си млад и убав, на Ѓурѓовден пред зора излези и измиј си го лицето со првата роса!:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Боже сачувај се ови бабини даветини немам зборови ама ич не верувам на такви да не ги наречам ср*ња
Ама ај кај иде ова да ми го рече некој така ти било пишано и така ќе остане ц ц ц ц добро бе ние си го креираме животот и така да како си ја наредил така ќе му биде ц ц ц ц е мн се изнервирав у пм

ми викаат дермек ако си имал големи палци на нозете ке си бил газда во семејството... е бас ме интересира кај да е ке се женам и ке ви кажам дали е тоа бабина деветина или не :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

OrTacE напиша:
ми викаат дермек ако си имал големи палци на нозете ке си бил газда во семејството... е бас ме интересира кај да е ке се женам и ке ви кажам дали е тоа бабина деветина или не :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Абе шо имаш пиено???

436053 напиша:
Е ова е вистина:
Дебелите луѓе се со добра душа,а слабите се лоши...
Не е бабина деветина, 100% вистина е!:star:

G e G o напиша:
Абе шо имаш пиено???
ништо бе :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: ке дојде време кај и да е, него пазисе ти си ми некако сумлив "малце".

Не чекај негде на 25 26 години таа работа абе на факултет ќе ојт така да имат време :)

G e G o напиша:
Не чекај негде на 25 26 години таа работа абе на факултет ќе ојт така да имат време :)
море врзисија со повреме зашо незнаеш што се дешава а како што кажуваш ако оди надвор некаде тешко...
зато слусај го мојов совет.:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom