Axwell во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата HGD
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
Конечно!
Човекот кој ја оформи Swedish House Mafia доаѓа во Скопје на
23.06.2007 - Скопско Лизгалиште!!!
Цената сеуште не е кажана...али појке од 1000ден. сумљам дека ке биди...
Ај вил го...ват абоут ју фоукс!

I ja ke odam! obavezno! Aj pa mozda ke mi ja pusti watch the sunrise...:je:

HGD напиша:
Конечно!
Човекот кој ја оформи Swedish House Mafia доаѓа во Скопје на
23.06.2007 - Скопско Лизгалиште!!!
Цената сеуште не е кажана...али појке од 1000ден. сумљам дека ке биди...
Ај вил го...ват абоут ју фоукс!

abe kakvi 1000 den ne zezaj :) od 300 - 400 den poveke nema sansi da bide kartata veruvaj :) zarem mislis deka axwell so paul van dyk,tiesto i oakenfold se na isto ramniste!? van dyk e broj 1 u svet,a axwell ne e ni megju prvi 100 kolku sto znam spored dj magazine iako nema vrska toa :) covekot ima ekstra pesni i na negovi nastapi gi preferira osven negovite traki i trakite na steve angello,sebastian ingrosso i eric prydz odnosno swedish house mafia kako sto kaza :) zatoa chill out lugje kartata nema da bide skapa. primer za tom novy vo pretprodazba e 200,a na vrata 300 den sto e dzabe na nashki kazano :) benassi bese 200 den,sebastian ingrosso i gadjo za 300-400 den mislam,martin solveig 300 den... malce zabegav no nema vrska :) znaci site na axwell ke bide luuuuuda zurka :vozbud: :helou:

Бро...јас точно не знам колку ке биде картата за дечкото...али сигурен сум дека ке биде 100000% подобра журка него на Тиесто...
ДЕФИНИТИВНО!!!
Тоа е мое мислење...некам погрешно да ме сватите дека Тиесто направи лоша журка...али како што реков...ке биде подобро...

П.С. Народот одлучува или секој за себе поточно кој е најдобар во светот...ке се видиме таму...а се надевам дека ке се видиме и на PVD во Струга...па ке искоментираме поштено!
ФЕР?!
:)

Ја бев и на Тиесто, ќе идам и на лизгалиште, па ќе видиме како ќе биде. :helou:

HGD напиша:
Бро...јас точно не знам колку ке биде картата за дечкото...али сигурен сум дека ке биде 100000% подобра журка него на Тиесто...
ДЕФИНИТИВНО!!!
Тоа е мое мислење...некам погрешно да ме сватите дека Тиесто направи лоша журка...али како што реков...ке биде подобро...

П.С. Народот одлучува или секој за себе поточно кој е најдобар во светот...ке се видиме таму...а се надевам дека ке се видиме и на PVD во Струга...па ке искоментираме поштено!
ФЕР?!

де бре не се лути одма не мислев ништо лошо :) сигурно ќе биде екстра журка,а богами и роџер на 12-ти јули ќе биде лудница :) на ван дајк идам сигурно па нормално после ќе коментираме овде :)

DoolroX напиша:
zarem mislis deka axwell so paul van dyk,tiesto i oakenfold se na isto ramniste!? van dyk e broj 1 u svet,a axwell ne e ni megju prvi 100 kolku sto znam spored dj magazine iako nema vrska toa :)

Бро...не се лутам јас...без гајле...
Roger мислам дека ке приреди нешто невообичаено...тоа е сигурно...али сепак ке видиме...ке биде различно од прошлиот пат кога беше СК!
Секоја негова журка била нешто посебно...
PVD дефинитивно вреди да оди и да се види...али тоа е друга тема...да не бегаме...предалеку...
Axwell ке биди нешто што вреди да се види...грешка...што вреди да се чуе...
КОНЕЧНО!!!
Фали уште Marshall Jefferson да намини...и тогаш ке полудам...

П.С. Аxwell e na 93 место иако според мене не е ОК али не се прашувам јас...повели види...Paul Oakenfold е на 14 место!!!
http://www.djmag.com/index.php?op=top_100&story=2006

*фрла поглед накај плеерот - Mambana feat. Isabel Fructuoso - Felicidad (Axwell Vocal Mix).. исто како и пола плејлиста*
Има уште 5 недели до Axwell.. ама ќе падне добра house party :)

felicidad,watch the sunrise,potoa onaa novana i found you ali ubedlivo najdobra mu e TELL ME WHY!!! pozdrav

Oficijalno ...cena?

Имате инфо за цена?

Што стана со цената за Ахсел?
Епа на се сакам да одам,дефинитивно ќе банкротирам,летово.Дечково е супер,но и Роџер несакам да го испуштам...

Сега видов за цена
350 ден.-претпродажба
500 ден.-на врата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom