Ах,Ромео...зошто те нема?

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Значи во пред мсн и фејсбук ерата немало спарувања.

Пред ерата на фејсбук/мсн/телефони - родителите има наоѓале партнери на децата.
Не ми глумете лудило сеа.
Тебе да те адне некоја и одма да те викне на кафе, нема да ти биде малце чудно?
Сеа, ќе изтрипаш малце дека си прекрасен и затоа те вика одма, ама ипак е чудно...
Или ако имаш сестра и да знаеш дека излага на кафе со некој шо сеа го аднала на фејсбук-нема да те фати страв дека ќе и се деси нешто?

Ја си ги кажав моите причини за тој дел од постот на Сусаро за да не се чудите ако имате реакција ко шо пиша он.

Ај те молам само денес пушти ме да драпам.цџз.

Да ми си мене не те пуштам на компјутер да седиш камоли друго.

Сериозно зборам, не му прај ова интернето арно на генераците денес, јас си сум прв доказ, арно се свестив на време.

Wow. Neam zborovi na temava!
Koj tinejdzerski muabet!!
Wow triple Wow!

Zivejte be, zivejte zivot, inaku ke ve odmine i ke bidete ko Johnie Stulic sto rece Samanthi od Sex and the city, disgruntled old bitching unhappy broads!!

Да ми си мене не те пуштам на компјутер да седиш камоли друго.

Сериозно зборам, не му прај ова интернето арно на генераците денес, јас си сум прв доказ, арно се свестив на време.

Ами среќа шо не сум ти тебе.
Не очекувам асален одговор, ама ај објасни ми за шо сум те свестила жити се?
Пошо те глеам од прееска кенкаш за МСН и не знам шо не ти е јасно..
Ако не ти се користи интернет за запознавање-не го користи, излагај, запознавај девојки, клецкај нешо и не ми кенкај.
Целиот муабет е за мсн и фејсбук а ти ми продаваш некој тиња, недокажан муабет.
Или искажи си се ко чоек или ќути си.

А тебе ова ти е чудно?
Само што сме стапиле во контакт и сака да се видиме?
Па чекај малце, од кај знам со што човек си имам работа? Може е некој психопат.
Јас не прифаќам вакви средби чисто од страв. А претпоставувам дека и повеќето девојчиња заради тоа.

Не на друго мислев, глума на тешко достапност, отколку на нешто друго. Нејсе, комплексноста на темава и фрустрациите што излегуваат во вистинскиот живот од неа се продлабочуваат. Или барем јас така мислам. Дефинитивно нешто не е во ред од тој аспект, затоа цути на Валијант бизнисот и им се прошируваат експозитури низ државата. Не дека не е така и на други места ама разликата е во перцепцијата поточно помагало vs. примарен артибут.

секој си кажуе како си мисли и све е тоа у реду ама факт е дека све поише се обездушува народов и све поише гледам низ град женски 5-6 комада испоседнати сами, мушки 3-4 сами на маса...пола кафич мушки, пола кафич женски...и по некој пар...и стварно женскиве кењкаат дека неможат дечко саглам да си фатат бла бла али и реално гледано стварно се искурназени ептен...има магија некоја да бендисаш некоја девојка, да и пријдеш да врзеш два муабета па ако и таа те бендиса да седнете на едно кафе понатака...па што ќе биде понатака не е битно( у секој случај нема да ве изеде дечкото ваљда)...комуникација има нула во градов..па и во државава...женските у глобала денес се у пуфла стил, „да ми падне носот не се наведнувам да го земам“, а мушките некако слабо да се ушемаат и да си пробаат среќата...и све така у круг...

Да, за све жените се криви, а машките се ангели пратени од Господ кои девојките ги третираат како најголемо злато, само бидејќи сите женски се дебилни па не можат да го ценат тоа.

Ми се ПОВРАЌА.

Да, за све жените се криви, а машките се ангели пратени од Господ кои девојките ги третираат како најголемо злато, само бидејќи сите женски се дебилни па не можат да го ценат тоа.

Ми се ПОВРАЌА.

Така е Крејзи.Ако толку ги биваше немаше жениве сами да седат.

Ми се ПОВРАЌА.

Криви се ами како :icon_lol:, никогаш намерно злобно на никоја ништо не сум и направил ако сум ѓубре во други области секогаш сум гледал да се однесувам фино културно со почит, дури кога ќе претерам сум се извинувал секогаш на жена на маж никогаш. А подобро да не знаеш како ми имаат вратено.

Се осеќам како онај на канал 5 Јури така мислам го викаа негов цитат шо сакате вие жените романтика не сакате ќутек не сакате, не бива со романтика изглеа ќе мора со ќутек :icon_lol:.

Што им е на жениве, браат,се креваат, ајде за поубавите тоа што се креваат ќе се оправда некако, до некаде, ама грди бе се креваат, изгледа дека повеќе ги палат шпански серии, озборувања и она гласно смеење без смисла отколку мажи...не може сега да се очекува дека машките ќе се акаат од земја за да остварат контакт, треба и жените колку толку да бидат активни...

Така е Крејзи.Ако толку ги биваше немаше жениве сами да седат.

Ма срамота, еве сега ќе ја тужам мајка ми што ме родила како женско. Како не им е срам на жениве, злобни, така да се понашаат со мажите, а они кутрите мили, добри, фини, на мравка не згазнуваат, никад не изневеруваат, никад не се понашаат злобно и лошо, а камо ли па да третираат девојка како ѓубре. И да ја третираат сама си заслужила, бидејќи како рековме жените се ѓаволи!

*сипукавоколено*

Криви се ами како :icon_lol:, никогаш намерно злобно на никоја ништо не сум и направил ако сум ѓубре во други области секогаш сум гледал да се однесувам фино културно со почит, дури кога ќе претерам сум се извинувал секогаш на жена на маж никогаш. А подобро да не знаеш како ми имаат вратено.

Се осеќам како онај на канал 5 Јури така мислам го викаа негов цитат шо сакате вие жените романтика не сакате ќутек не сакате, не бива со романтика изглеа ќе мора со ќутек :icon_lol:.

А подобро да не знаеш јас каков третман сум добивала од машки, па пак не пишувам одвратни постови каде што ги генерализирам сите машки и да пишувам нелогичности како што читам по темиве.

Што им е на жениве, браат,се креваат, ајде за поубавите тоа што се креваат ќе се оправда некако, до некаде, ама грди бе се креваат, изгледа дека повеќе ги палат шпански серии, озборувања и она гласно смеење без смисла отколку мажи...не може сега да се очекува дека машките ќе се акаат од земја за да остварат контакт, треба и жените колку толку да бидат активни...

А чекај, грдите не се луѓе и немаат чувства?
Секако дека ќе се обидуваат да остварат контакт, ама покрај вашите коментари дека сте сите невини, на никоја намерно не сте и згрешиле, дека мора со ќотек кога не сме се разбирале.. што очекувате? Ќе станете одбивни за секого.
Разбирам разлики помеѓу женскиот и машкиот род и сфаќањата, ама : "Здраво, ај на кафе" од човек на кој не сум стигнала ни профилот да му го отворам is not the answer.
Вие (со исклучоци) сте нетрпеливи и автоматски жените ви се виновни што ви даваат негативен одговор.

А подобро да не знаеш јас каков третман сум добивала од машки, па пак не пишувам одвратни постови каде што ги генерализирам сите машки и да пишувам нелогичности како што читам по темиве.

Па добро се шегував малку за ќотекот не го мислев сериозно, и мојот пост не е одвратен затоа што не пишувам во детаљи затоа што тогаш ќе биде повеќе од одвратен затоа што и е.
Држи вода тоа за ќотекот на некој нелогичен извитоперен начин не дека го охрабрувам тоа, ама гледа човек со однесува со нејзе како со ѓубре и сеуште е покрај него е тоа ти е нелогичност. Затоа тој скопјанецот што го даваат на тв го има изјавено тоа.

А чекај, грдите не се луѓе и немаат чувства?
Секако дека ќе се обидуваат да остварат контакт, ама покрај вашите коментари дека сте сите невини, на никоја намерно не сте и згрешиле, дека мора со ќотек кога не сме се разбирале.. што очекувате? Ќе станете одбивни за секого.
Разбирам разлики помеѓу женскиот и машкиот род и сфаќањата, ама : "Здраво, ај на кафе" од човек на кој не сум стигнала ни профилот да му го отворам is not the answer.
Вие (со исклучоци) сте нетрпеливи и автоматски жените ви се виновни што ви даваат негативен одговор.

Јесте вие по загрозена страна, јесте на моменти дискриминирани, понижувани, НО се поставува прашањето што уствари сакате вие вие, кои се вашите очекувања од машката страна. Ќе ви пристапи дечко, со ок изглед, што сака да се упознае и да биде со вас поради самите вие а не само поради секс и го откачувате, А ако ви пријде некој мачо лук со стандард сељачко тропкање со клучевите од автомобилиштето, одма свршавате еве не говорам генерално али тука некаде, понекогаш ако не и секогаш самите си сте виновни(со исклучоци) за ќотекот...

Јесте вие по загрозена страна, јесте на моменти дискриминирани, понижувани, НО се поставува прашањето што уствари сакате вие вие, кои се вашите очекувања од машката страна. Ќе ви пристапи дечко, со ок изглед, што сака да се упознае и да биде со вас поради самите вие а не само поради секс и го откачувате, А ако ви пријде некој мачо лук со стандард сељачко тропкање со клучевите од автомобилиштето, одма свршавате еве не говорам генерално али тука некаде, понекогаш ако не и секогаш самите си сте виновни(со исклучоци) за ќотекот...

Значи никој не вели дека ние сме загрозена страна. Едноставно не треба да има сожалување ни за едниот, ни за другиот пол. Поентата е дека, секогаш има различни типови луѓе, се е индивидуално.
Не може никој да ме разубеди дека ако дечко и пристапи нормално на девојка (под услов и она да е нормална обична девојка а не wannabe Парис Хилтон), ниедна девојка нема да го одбие барем за запознавање.
Свршавање ако има клучеви од кола? wtf??? Па скраја да е, нормална девојка секако дека нема воопшто да обврне внимание на таков тип. Не знам од каде ви се заклучоциве.

Има расипани, покварени девојки - тоа да. Ама има исто толку кретени и идиоти од машкиот пол. Исто како што има добри девојки, има и добри момци.

Тоа е поентата. Не само зборење како мажите се напатени суштества, а жените се ламји.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom