Авионски карти!!??

• Креатор на темата Креатор на темата bubi4ko
  • Време на започнување Време на започнување

bubi4ko

Македонци брее..
Член од
24 јуни 2008
Мислења
274
Поени од реакции
17
Веб-сајт
topka.50gigs.net
Некој да не знае каде можам да купам авионска карта на интернет од Минхен до Скопје.....За евтини пари...

Некој да не знае каде можам да купам авионска карта на интернет од Минхен до Скопје.....За евтини пари...
pa pobraj po agenciive, do germanija i ne se bas nesto skapi ima dobri ponudi

Од Дизелдорф до Скопје околу 280евра,повратна,ако си заинтересиран/а да ти дадам број...

Јас би ти препорачал да отидеш или да се јавиш во Долар турс, ептен добро работат, ние само нив ги користиме, а не сум слушнал некој до сега да се пожали нешто. Ако ти треба број пиши.

Дали може билет во еден правец или морам да купам во два правци ако имам Ф-1 виза, за во УСА?

Skyskanner е исто така добра страна за купување на авионски билети..
Прилично евтини се наоогаат ама проблемот е што се со менување на авиони тие карти и со мн чекање... :)

Мене ме интересира дали би можел да купам авионска карта за америка, за 10 дена ми е потребна? ако знае некој нека пише во која агенција би можел да се обратам и колку би ме чинела картата.

Мал апдејт на темава во случај некој ако патува за Индокина му го препорачувам www.airasia.com цените му се феноменални за разлика од останатите превозници во тој дел од светот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom