Аутлет продавници

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Во Ѓорче Петров во СП има аутлет на Fashion Group има интересни рабoти: Replay,Springfield,Energy и др.

Некако ми се сумљиви во последно време аутлетиве на 3M Спорт и СпортМ кај салава Борис Трајковски, во поглед на оригиналност на робата.
Гледам 3М Спорт, карши лизгалиштето изнаредиле патики Salomon, само еден модел кој го има некаде во 5-6 бои, мислам дека е Speedcross 3 моделот, некако фушерајски ми изгледаше направен а за чудо тоа е и единствениот модел од Salomon што го има на aliexpress.com да се купи? Плус до сега немам приметено во некоја од нивните продавници дека носат Salomon како бренд, а освен тој еден модел на патики немаше ништо друго од Salomon изложено?

Претходно имав купувано патики и друга спортска опрема од аутлетиве, но со сегашниот избор и дискутабилната оригиналност тешко дека ќе земам нешто во блиска иднина.

Кај нас цениве во аутлет продавнициве во Борис Трајковски се смешно-трагични. Зимски чевли зимава на попуст (нагласено, залепено ПОПУСТ) 4800 ден. во Грција сосема истите, ама сосема исти летово на попуст беа 20 евра! Овде 4Х поскапи. Нема логично објаснување друго освен алчноста (на тој што ги продава) и глупоста (на тој што ги купува). Кај патиките или јас не забележав или попуст нема :confused:, иако ем пишува попуст ем аутлет...
А ако некој знае продавница со вистински попуст или сл. каде што има патики, нека сподели добрина :)

Во Борис Трајковски има некој скоро одено, има избор на тенки пролетни јакни ?

Во Sport Vision мислам дека имаше, ама не сум сигурен.

Sport Vision има исто и во Борис Трајковски или за она во ГТЦ ми кажуваш ? Оти во тоа во Гтц бев и многу слаб избор имаше на тенки јакни, се зимски беа..

Sport Vision има исто и во Борис Трајковски или за она во ГТЦ ми кажуваш ? Оти во тоа во Гтц бев и многу слаб избор имаше на тенки јакни, се зимски беа..

Има и во Борис Трајковски. Знам дека има јакни, но не сум сигурен дали беа зимски или пролетни.

Она на излез од Скопје Outlet е? Зошто така видов да пишува...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom