Australian Open 2015 I 19 Јануари - 1 Февруари I

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои АО 2015?

• Вкупно гласачи
    27
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ja ситничарите сите безвеза, а убаво знаете што сакаше да ви каже човекот. :)

Ja ситничарите сите безвеза, а убаво знаете што сакаше да ви каже човекот. :)

Јас разбрав за играта не за подлогите. Нареден пат нека потенцира убаво.

e upm koga moram da cepidlacham. Novak ima osvoeno povekje mastersi na zemja i pobeduvano na Nadal na zemja , e sega RG mu e neosvoen zaradi Nadal, eve kazi koj e najgolem favorit za RG posle Nadal. Fala bogu , ne sluchajno po zarabotka od turniri e pred Nadal bash zaradi toa , nezavisno dali e zemja treva beton toj sekako ja tera voglavnom do finale ili polufinale, za razlika od nekoi drugi ,, univerzalci,,

Нема други универзалци, само еден е.

Добро де ајде и за играта да е. Он кажа најуниверзален, што немора и да значи дека го бива за се. Еве и да не го бива на мрежа има ли некој друг што е скорз комплетен, што го бива на мрежа, ама е и добар дефанзивец на пример? (пошто у главно тие што играат на мрежа се високи коњеви и не обожаваат да трчкарат лево десно)... :) Прај малце разлика, џабе си модератор. :D

Добро де ајде и за играта да е. Он кажа најуниверзален, што немора и да значи дека го бива за се. Еве и да не го бива на мрежа има ли некој друг што е скорз комплетен, што го бива на мрежа, ама е и добар дефанзивец на пример? (пошто у главно тие што играат на мрежа се високи коњеви и не обожаваат да трчкарат лево десно)... :) Прај малце разлика, џабе си модератор. :D

Мареј е подобар од Новак на мрежа а не заостанува во дефанзива толку. ЗНачи Мареј е поуниверзален.

druze , prekinuvam , ama stvarno ne znaete da diskutirate so fakti i spinuvate.
Prvo , jas vikam najuniverzalen , a ti li beshe ili kop razbravte najkompleten. Potoa , se doobjasnuvam zoshto go esapam za najuniverzalen , a ne deka e edinstven univerzalen igrach , za da ti pogore prochitaj shto replicirash. Ako vleguvash vo diskusija , potrudi se da osnovano me demantirash , obrazuvash , informirash , a ne na ovoj nachin[DOUBLEPOST=1422832621][/DOUBLEPOST]
Мареј е подобар од Новак на мрежа а не заостанува во дефанзива толку. ЗНачи Мареј е поуниверзален.
e da de , i zatoa na pola teniski svet ne im e jasno kako Marej kako eden od podobrite defanzivci e tapa na zemjani podlogi , aj eve ti mozebi znaesh , a ?

druze , prekinuvam , ama stvarno ne znaete da diskutirate so fakti i spinuvate.
Prvo , jas vikam najuniverzalen , a ti li beshe ili kop razbravte najkompleten. Potoa , se doobjasnuvam zoshto go esapam za najuniverzalen , a ne deka e edinstven univerzalen igrach , za da ti pogore prochitaj shto replicirash. Ako vleguvash vo diskusija , potrudi se da osnovano me demantirash , obrazuvash , informirash , a ne na ovoj nachin[DOUBLEPOST=1422832621][/DOUBLEPOST]
e da de , i zatoa na pola teniski svet ne im e jasno kako Marej kako eden od podobrite defanzivci e tapa na zemjani podlogi , aj eve ti mozebi znaesh , a ?

Не сака да се праши Мареј па затоа не се задржува долго на земја.

Новак е физички, кондиционо поспремен од Мареј.. :) Треба да влезе и ова нели, има поголема шанса да добие подолг меч на пример, може да оди на подолги поени.. :) Не сакав сеа јас да се споредувам и слично, само кажав дека човекот ви пишува најуниверзален, а вие му викате не го бивало на мрежа... Еве вака земи анализирај повеќе аспекти од играта на Џокович и некој друг тенисер (што го сметаш за поуниверзален) и на тој начин докажи му оти не е. :)

А крај краева муабетот е за подлогите.. И реално е точно според мене. :)

znachi ne znaesh . Poguglaj , pa ke zborime na tema univerzalnost. Ovaka ke treba da ja vrtime na zaebancii

Новак е физички, кондиционо поспремен од Мареј.. :) Треба да влезе и ова нели, има поголема шанса да добие подолг меч на пример, може да оди на подолги поени.. :) Не сакав сеа јас да се споредувам и слично, само кажав дека човекот ви пишува најуниверзален, а вие му викате не го бивало на мрежа... Еве вака земи анализирај повеќе аспекти од играта на Џокович и некој друг тенисер (што го сметаш за поуниверзален) и на тој начин докажи му оти не е. :)

А крај краева муабетот е за подлогите.. И реално е точно според мене. :)

За подлогите да, универзален е за нив, нема збор тука.

Сериозно покрај активен Федерер треба да објаснувам кој е поуниверзален? :)

:)

Aко не се лажам муабетот е за во моментов. :) Не во текот на целата кариера... :)

prijatel,ne se razbirame definitivno. Novak na zemja vo momentot od 10 mechevi ke go dobie Fed na osum , a za vo sala da ne praam muabet. Novak zavcera koga beshe nemokjen da nametne ofanziva so Stan se ushtopi i so pimplanje go pobedi a denes kako da gledavme drug igrach. Pa vo nepolni pet dena vidovme tri razlichni igri od nego. Fed toa ne moze da go napravi , ako mu e denot ke te zgazi , ako malku mu e klimavo , toj ne otstapuva i tvrdoglavo tera pa mu se sluchuvaat Stakovski , Sepi i dr.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom