- Член од
- 30 мај 2012
- Мислења
- 5.027
- Поени од реакции
- 2.889
Ne mi treba, mrazam koli sto ne moze sam da si gi cepkam. A imam pari 10 da gi kupam.Ај кажи колку ти троши Q6ката... Упс... немаш пари да си ја дозволиш...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne mi treba, mrazam koli sto ne moze sam da si gi cepkam. A imam pari 10 da gi kupam.Ај кажи колку ти троши Q6ката... Упс... немаш пари да си ја дозволиш...
A zaso da kupuvame milka i da im gi punime gepovite na svicarcite koga ima cokoladi isto so odlicen kvalitet ama so 1/5 od cenata.Џабе спредувате цени ако таму беше скапо сите иселеници ќе се вратеа во Македонија.
Имаат голем плати и жално е да го споредиш квалитетот на нашите месни и млечни производи со нивните.
Си имаат они производи на акција и не купуваат по еден производ и не одат 5 пати во ден на продавница за ситни работи.
Пред 5 месеци бев на гости во Швајцарија и имаше акција милка 3 чоколади по 200 грама за 4 евра. Они си купија една голема кутија, а не како ние тука ајде бе едно од 100гр.
Валво, ти рекетар да не си бе?Ne mi treba, mrazam koli sto ne moze sam da si gi cepkam. A imam pari 10 da gi kupam.
![]()
А зашо да градиме куќи со цигли и малтер коа можеме со кал и слама?A zaso da kupuvame milka i da im gi punime gepovite na svicarcite koga ima cokoladi isto so odlicen kvalitet ama so 1/5 od cenata.
P ne znam, zaso bi bila poarna milka cokolada od drugite. Eve naprimer nasive jagodi se 1000x povkusni i podobri od tie gumenite so gi jadat na zapad.А зашо да градиме куќи со цигли и малтер коа можеме со кал и слама?
Е вакви ти се муабетите тромадолу еден.
Нормално со укус на јагода ќе купам нејќам искривен у фацата од ѓонови јадење ко овие од дијаспора да станам.P ne znam, zaso bi bila poarna milka cokolada od drugite. Eve naprimer nasive jagodi se 1000x povkusni i podobri od tie gumenite so gi jadat na zapad.
Ti kakvi jagodi bi kupil, svajcarski kako gjon za 10e, ili makedonski so ima ukus na jagoda za 1e.
Znaci ke gi kupis tie 10 pati poeftinite, Eto vidis, ne e se vo cenata.Нормално со укус на јагода ќе купам нејќам искривен у фацата од ѓонови јадење ко овие од дијаспора да станам.
Ne mi treba, mrazam koli sto ne moze sam da si gi cepkam. A imam pari 10 da gi kupam.
![]()
Шо ако ќе слави коа е искривен од џвакање ѓоновиHahahaha.. muabetov so valvoo
Shalla na strana imam edno drugarche eve ushte nekoj den kje puni edna godina od koa si dojde vo Amerika i go zema toj den slloboden. Kje go sllavell denot koga si zamina od Makedonija![]()
Jas edvaj go cekam denot koga toa arapite,kinezite,rusite itn site slozno i naednas da im ja vratat nazad toa stampanata toalet hartija(dolarite) na Amerikancite. Bice festa.Hahahaha.. muabetov so valvoo
Shalla na strana imam edno drugarche eve ushte nekoj den kje puni edna godina od koa si dojde vo Amerika i go zema toj den slloboden. Kje go sllavell denot koga si zamina od Makedonija![]()
SAD gi postuem zaradi cenata na gorivata, nemaat zalepeno drzavni pijavici na gorivoto kako vo EU i kaj nas.[DOUBLEPOST=1399669387][/DOUBLEPOST]Шо ако ќе слави коа е искривен од џвакање ѓонови![]()
Ne preteruvaj, vo jugo ne sum sednal ni koga stvarno nemalo so drugo da se vozi.И ја исто брат. Иам кец, му стаив мотор од ланчија, алуминиумски бандажи, неонки, вуфери и бас у гепек, 500w појачало, сеа уше налепници SNAGA SE OSECA да му зеам и коска ќе биде. Прошлата недела се јадев со еден на Партизанска...ми дишеше у ауспух.
У слободно време стално нешо го чепкам, цел викенд така го поминувам. Шо ќе ти е кола ако не моеш да ја чепкаш. А иначе иам пари и 15 јаки коли да зеам.
Toa plastikata e se od uvoz. Dodeka izlezat nasite.Овој бил ептен пролив и од инат зборува.
1/5 од цената а одличен квалитеткое чоколадо е убаво кај нас бе? Освен пионир со лешник за 50 ден не сум пробал друго млечно. Милката ја посравме.
Може и 50 евра кај нив да е тоа од 200гр. Оди прошетај ја европа па да видиш што се се јаде таму.
Таму за 0.5 евра имаш млечно чоколадо што тука за тие пари може само да го сонуваш тој вкус.
Ние немаме никаков квалитет на прозиводи, нашие те се расипаа. Имаме пластични пиперки и домати оди купи од пазар да видеш какви сега. На лето ако начекаш некој од домашен производител ќе го осетиш тој вкус инаку јади пласика. Ништо не сме поарни.
И пробај колекција од нивеа купена од странство и нашата од тука за 300 ден.![]()
Џабе спредувате цени ако таму беше скапо сите иселеници ќе се вратеа во Македонија.
Имаат голем плати и жално е да го споредиш квалитетот на нашите месни и млечни производи со нивните.
Си имаат они производи на акција и не купуваат по еден производ и не одат 5 пати во ден на продавница за ситни работи.
Пред 5 месеци бев на гости во Швајцарија и имаше акција милка 3 чоколади по 200 грама за 4 евра. Они си купија една голема кутија, а не како ние тука ајде бе едно од 100гр.