Ауфвидерзен Македонијо!

• Креатор на темата Креатор на темата Bojco
  • Време на започнување Време на започнување
Секако. Се познава дека имаш големо Европско искуство. Се извинувам. Алал да ти е.
Зашо бе така дискриминираш? Така ле те учат у немачка? Си попримила немачки манири!

Зашо бе така дискриминираш? Така ле те учат у немачка? Си попримила немачки манири!
Таман се наместив да прочитам за твоето искуство ти менуваш тема. Ајде повели раскажи го Европскиот систем од Бугарија и Албанија. Се разбира на едно место ме праша и за Македонија дека имало систем за наплата и него раскажи го, а јас со воодушевувања ќе ги читам твоите странски искуства. Повели ле.

Ти не можеш да насетиш кога некој си игра мајтап?

Ти не можеш да насетиш кога некој си игра мајтап?
Не, глупава сум можат ликови како тебе да ме возат со паметот до сабајле.

Рече Америка си бил, во Македонија фирма си немал тоа го знаеме и по други теми читајќи те како се губиш. И можно ли е Владислав три фирми да отворил во Европа и сета да ја разбира или ти заличи на себе си според умот кој го продал во коментар?

Пример ти од каде донесе заклучок дека лаже, сонуваше синоќа инспекции во Европа и сметководствени системи?

Ццц кој каков заклучок донел бреј? Го прочита ли ти коментарот негов?

Ццц кој каков заклучок донел бреј? Го прочита ли ти коментарот негов?
Ти текстот го прочита ли? Хрватот отворил фирма во Европа и опишува систем на инспекции и сметководство кој може да го знае само оној кој е сопственик.

Владиславчо на тоа искоментирал:
Odlicno!Samo mene me interesira koja e taa evropska drzava kade inspekciite se najavuvaat mesec dena prethodno i koja e taa drzava Takva drzava druze ne postoi. Sum rabotel vo 3 evropski drzavi i mozam 100% sigurnost da kazam deka lazes!
Хихи, прочитајте го коментарот долу од извесен си владислав за тоа како баткава дебело лаже.
Која е таа држава кај што ти најавуваат инспекција 1 месец однапред?
Која е таа држава кај што немало сметководство пред да заработиш пари?
Ха има ли логика?

И сега Петко Владиславчо и ти под нокти ли гледате како е систем на инспекции во Еу, кога блага веза немате од водење фирма?
Ах бе Петко бе, со тој памет на рамена дупка у снег правиш.

Ах бе срцка - како не те мрзеше да прекуцуваш сето тоа? Ја не можав да направам копи пасте...хехе
Ех имаш премногу слободно време

За неговите коментари срцка него да го прашуваш, ја само посочив што тој коментирал

Ах бе срцка - како не те мрзеше да прекуцуваш сето тоа? Ја не можав да направам копи пасте...хехе
Ех имаш премногу слободно време

За неговите коментари срцка него да го прашуваш, ја само посочив што тој коментирал
Абе се ставаш во клинч со коментариве бе Петко црн Петко. Два пати да те цитирам сите зборови си ги преџвакуваш, не си интересен соговорник. На вакви глупави коментари се радуваш, а со тоа мозок барем малку да размислиш подобро ќе ти беше. Хехех Владислив вели дека лаже хехех, а Владислив плочки лепел, „инспекции“ на три јазика не знае да го изговори, па онака пун у себе 100% лаже! Демек сета ја разбира, бунар со тетин му копал.
Нешо налик на тебе, ти кажуваш како е во Германија нели на гугл мапс гледаше?

Според Хрватот кој отишол таму некаде во некоја европска држава, Хрватска = Македонија?

Според Хрватот кој отишол таму некаде во некоја европска држава, Хрватска = Македонија?
Што зборуваш, Хрватска е далеку пред нас. Ко стасавме и во Црна Гора на печалба да одиме, тоа се’ кажува.

Што зборуваш, Хрватска е далеку пред нас. Ко стасавме и во Црна Гора на печалба да одиме, тоа се’ кажува.
Па... според писмото од линкот, како што дечкото кажува како стојат и како одат работите, јас не гледам некоја разлика помеѓу Хрватска и Македонија.

Па... според писмото од линкот, како што дечкото кажува како стојат и како одат работите, јас не гледам некоја разлика помеѓу Хрватска и Македонија.
Па не се Данска, тоа сигурно. Ги има многу Хрвати во Германија што се отселени, поготово сега од ко влегоа во ЕУ.
Ама колку и да се отепани, не можеш никако со нас да ги споредиш. Отсекогаш имале подобар стандард.

Jас не се ни обидев да споредувам стандард.
Едноставно, прочитај тоа писмо од линкот, замени Хрват, Хрватска со Македонец, Македонија и добиваш слика за состојбите кај нас.
Се жали дека партиите си играт со човечки судбини, исто е и кај нас.
Се жали дека инспекции го уништиле, исто е и кај нас.
Која е разликата?

Тежок трол е петко, има ист стил на пишување ко еден друг јузер али нејќам сеа да му го расипам филмот кој е и што е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom