- Член од
- 21 ноември 2012
- Мислења
- 162
- Поени од реакции
- 33
Зашо бе така дискриминираш? Така ле те учат у немачка? Си попримила немачки манири!Секако. Се познава дека имаш големо Европско искуство. Се извинувам. Алал да ти е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашо бе така дискриминираш? Така ле те учат у немачка? Си попримила немачки манири!Секако. Се познава дека имаш големо Европско искуство. Се извинувам. Алал да ти е.
Таман се наместив да прочитам за твоето искуство ти менуваш тема. Ајде повели раскажи го Европскиот систем од Бугарија и Албанија. Се разбира на едно место ме праша и за Македонија дека имало систем за наплата и него раскажи го, а јас со воодушевувања ќе ги читам твоите странски искуства. Повели ле.Зашо бе така дискриминираш? Така ле те учат у немачка? Си попримила немачки манири!
Не, глупава сум можат ликови како тебе да ме возат со паметот до сабајле.Ти не можеш да насетиш кога некој си игра мајтап?
Ти текстот го прочита ли? Хрватот отворил фирма во Европа и опишува систем на инспекции и сметководство кој може да го знае само оној кој е сопственик.Ццц кој каков заклучок донел бреј? Го прочита ли ти коментарот негов?
Хихи, прочитајте го коментарот долу од извесен си владислав за тоа како баткава дебело лаже.
Која е таа држава кај што ти најавуваат инспекција 1 месец однапред?
Која е таа држава кај што немало сметководство пред да заработиш пари?
Ха има ли логика?
Абе се ставаш во клинч со коментариве бе Петко црн Петко. Два пати да те цитирам сите зборови си ги преџвакуваш, не си интересен соговорник. На вакви глупави коментари се радуваш, а со тоа мозок барем малку да размислиш подобро ќе ти беше. Хехех Владислив вели дека лаже хехех, а Владислив плочки лепел, „инспекции“ на три јазика не знае да го изговори, па онака пун у себе 100% лаже! Демек сета ја разбира, бунар со тетин му копал.Ах бе срцка - како не те мрзеше да прекуцуваш сето тоа? Ја не можав да направам копи пасте...хехе
Ех имаш премногу слободно време
За неговите коментари срцка него да го прашуваш, ја само посочив што тој коментирал
Што зборуваш, Хрватска е далеку пред нас. Ко стасавме и во Црна Гора на печалба да одиме, тоа се’ кажува.Според Хрватот кој отишол таму некаде во некоја европска држава, Хрватска = Македонија?
Па... според писмото од линкот, како што дечкото кажува како стојат и како одат работите, јас не гледам некоја разлика помеѓу Хрватска и Македонија.Што зборуваш, Хрватска е далеку пред нас. Ко стасавме и во Црна Гора на печалба да одиме, тоа се’ кажува.
Па не се Данска, тоа сигурно. Ги има многу Хрвати во Германија што се отселени, поготово сега од ко влегоа во ЕУ.Па... според писмото од линкот, како што дечкото кажува како стојат и како одат работите, јас не гледам некоја разлика помеѓу Хрватска и Македонија.
E de kazi na koj ti licam? Barem na private?Тежок трол е петко, има ист стил на пишување ко еден друг јузер али нејќам сеа да му го расипам филмот кој е и што е.