Audioscrobbler/Last.fm

• Креатор на темата Креатор на темата Locutus of Borg
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде бе
Каде сте
Ова можи да значи само едно....
о не...
сите слушаат ЦЕЦА...
ААААААА :!:

Инаку, понекогаш се случува податоците да не се пратат веднаш и да бидат објавени. И порано имаа проблеми, а и сега. Сепак, мене стариот сајт повеќе ми се допаѓаше. Беше попрегледен.

Locutus of Borg напиша:
Инаку, понекогаш се случува податоците да не се пратат веднаш и да бидат објавени

тоа се случува со листата на Top Artists-Overall и Top Tracks-overall, само Recent tracks си е ок

Гижо напиша:
Locutus of Borg напиша:
Инаку, понекогаш се случува податоците да не се пратат веднаш и да бидат објавени

тоа се случува со листата на Top Artists-Overall и Top Tracks-overall, само Recent tracks си е ок

Кај мене (и уште кај неколку други луѓе што ги знам) се случува и со Recent tracks. Еве баш сега ми се случува тоа.

Locutus of Borg напиша:
Кај мене (и уште кај неколку други луѓе што ги знам) се случува и со Recent tracks. Еве баш сега ми се случува тоа.

у право си, мене веќе 2 дена тоа ми се дешава

Гижо напиша:
Locutus of Borg напиша:

у право си, мене веќе 2 дена тоа ми се дешава

Јебига. Ја се надевав дека со новиов сајт (Last.fm) ќе го средат тоа, но ете, продолжува. Ако де, и онака се објавуваат после некое време. ;)

Uste ste na last fm, lugje? Grupava kajgana gledam ne raboti :)...

Ај да и напраиме "reborn" на темава. :) Kористите уште?! Ова е мојот профил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom