ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Го гледаше мечот или така тропаш?
Остај го..изгледа ја имал на уплатено па така збори. Да не споредуваш со Бугарија на тоа поле е незамисливо, светлосни години се пред нас.

Jotovski i Deari ke dojdat i ke gi tepaat Struff i Herbert i ostali ~50 rank teniseri :D

Ја и другарче одиме сабота за полуфиналињата (80 лева зона), бевме лани исто така полу-финалиња (100 лева зона). Искрено презадоволни, штета што ние не сме ни приближно блиску да организираме еден таков евент (Можда за некој 20 години). Сега за сега сме само 2цата па ако си од Струмица или околината може да се изведи нешто.
Од Охрид сум брат и моментално сум тука. Дел од времето сум и во Скопје, но како и да е и двата града се баш најодалечени од Струмица. :(
И јас сум исто така презадоволен од Софија, кога бев за четвртфиналињата 2017 платив 40 лева, средна категорија.

Бев и во Барселона 2018, таму платив посолено, 71 евро беше најефтината карта. Но како и да е, вредно до секој цент. :)

Не го гледав мечот Рафа - Качанов. Што е проблемот со Надал? Гледам многу ниски квоти за Федерер за утрешниот меч. Пред денешните дуели Рафа се сметаше за фаворит во било која ситуација.

Не го гледав мечот Рафа - Качанов. Што е проблемот со Надал? Гледам многу ниски квоти за Федерер за утрешниот меч. Пред денешните дуели Рафа се сметаше за фаворит во било која ситуација.
Ја првиот сет го гледав, океј изгледаше.[DOUBLEPOST=1552722238][/DOUBLEPOST]
На пресот кажа дека имал болки во коленото, и не знаел дали ќе биде спремен за вечер.

Последно уредено:
убав мајами ќе е оваа година, мислам на тоа како изгледаат терените. а и тука ќе се федерер и новак..
модераторот може да отвори тема, сепак е 1000ка.
@Red John

убав мајами ќе е оваа година, мислам на тоа како изгледаат терените. а и тука ќе се федерер и новак..
модераторот може да отвори тема, сепак е 1000ка.
@Red John

Мајами ќе е супер. За теренот да не правам муабет, ама потенцијалната дискусија на таа тема не ја оправдува целта да се креира истата. Изминатиов период имаше случаи и грен слеми да немаат сопствена тема.

Ајде Фоњини ќе го разберам, ама ако Душан Лајовиќ освои мастерс, јас не гледам ниту една причина која би ме навела да продолжам да следам тенис.

Ќе го товарам утре БогОтац Дон Фабио, осваја сигурно ! :D

Што мислите кој ќе освои, Фоњини или Лајович?

Фоњини ти е како Арсенал. Ако им се игра, секого може да победат. Ако не, ке изгубат и од Дерби.

Никогаш не би ставил пари на Гулбис, Пер, Фоњини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom