ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Федерер за малце ќе беше побрз од затварањето на кровот во Хале (се затвара за 88 секунди), 6-0;6-0 го перна Миша Ѕверев. Масакр!

Федерер направи масакр на Хале. 6/0 6/0 :cuc:

Добар добар Федерер, но треба да се напомене и колку очајно изигра Зверев.

ne se gleda samo brojot na tituli se gleda so kakva igra se igra, od site teniseri samo federer igra tenis, drugite se tepaat taka da se izrazam , federer igra so stil, elegantnost i klasa taka da bez razlika ako sakaat i nadal i djokovic neka osvojat uste po 10 grandslamovi pa ke bide isto.
Коментар на ФБ од butthurt Федерер фан.
Федерер ич не ме нервира,повеќе вакви некој избацени фанови ме нервираат шо не знаат шо зборат.

ne se gleda samo brojot na tituli se gleda so kakva igra se igra, od site teniseri samo federer igra tenis, drugite se tepaat taka da se izrazam , federer igra so stil, elegantnost i klasa taka da bez razlika ako sakaat i nadal i djokovic neka osvojat uste po 10 grandslamovi pa ke bide isto.
Коментар на ФБ од butthurt Федерер фан.
Федерер ич не ме нервира,повеќе вакви некој избацени фанови ме нервираат шо не знаат шо зборат.

Тоа е твое гледиште, јест да игра елегантен тенис, ама мене повеќе ме привлекува тенисот кој го играат Рафа и Ноле во меѓусебните дуели, а и не само мене туку и многу други.... :)

--- надополнето: 14 јуни 2013 во 15:53 ---
Тоа е твое гледиште, јест да игра елегантен тенис, ама мене повеќе ме привлекува тенисот кој го играат Рафа и Ноле во меѓусебните дуели, а и не само мене туку и многу други.... :)

Абе хаха :facepalm: .Тоа на латиница е само копирано од еден коментар напишан од
фан на Федерер,не напишав тоа јас.Инаку да класа е и игра елегантно ама не може да се каже дека другите не играат само тој игра добро.

COME ONNNN!!! :vozbud::vozbud:

1/2 финале со Чилич. Добра шанса за прво финале во 2013. :P

Роџер очекувано добар во Хале.

Ама Лејтон кој ќејф ми го прави што игра вака добро ау браво !
Следен бранителот на титулата Чилиќ,да се надеваме дека ќе продолжи во исто светло,а и на Вимболдон.

Го гледав во живо потегот на Монфилс, и богами, на резултатот на кој го направи тоа, доволно збори колку е несериозен,,,
Целиот меч се смешкаше, едноставно, не одава слика на сконцентриран човек, туку некој кој излегол да се забавува на тениските терени..
Го имаше во рака денес Хас...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom