ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Го гледаше ли некој филмот за Џокович? Феноменално!
Што е феноменално, ништо посебно. Андре Агаси кој му беше тренер 8-9 месеци имаше пола саат излагање, Горан Иванишевиќ кој му беше тренер над 5 години кажа само два-три збора. Реално, за овој човек е потребна серија, не саат и пол филмче. Не знам, можеби јас премногу работи знам за Новак, па ми беше досадно. На пример поткастот со Ана Ивановиќ кај Славен Билиќ во Неуспех првака беше далеку подобар од овој документарец.

Официјално 9те мастерси стануваат дел од АТП 500 , пошо отиде у курац све. Само Филс е кај шо треба да биде и не ме изненадува. 4 слема пропушти пред Вимблдон, нека почнат да го заобиколуваат повредите и ќе добиеме врвен играч во континуитет.
Среќа постојат он , Ходар , Фонсека , Меншик и се надевам уште некој ќе се појави од наредна сезона, па има надеж за моќна топ 10ка. Вака село без кучиња кога ги нема Синер и Алкараз, 120 финалиња ќе играат во иднина со оваа конкуренција.

IMG_20260822_194623.jpg

...таман се наместив за полуфинале, тоа почнало да врне во Синси,

20260822_194307.jpg

...ама според облаците тесто што ги гледам, тешко дека ќе продолжи одложениов меч,

20260822_194310.jpg

...богами ова во близина истура, ова не ќе да биде дожд, туку олуја, небо земја растур систем!

Prv pat u istorija na masters finale dvajca nigeri ke krvat megju sebe.

Ќути не им кажувај на Берик, Рон и компанија, дупло повеќе нема да гледаат тенис од тоа што не гледаат во моментов. :D

• Хаха
Reactions: Syn
Back
На врв Bottom