АТП Монте Карло 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои мастерсот во Монте Карло?

• Вкупно гласачи
    27
  • Гласањето е завршено на .
Па секако дека не може да го задржи ова ниво до бездоглед. Ги освои сите 6 последни големи турнири по ред. Досега такво нешто се нема случено во историјата на овој спорт. Редно е и тој да си направи една кратка пауза. Јас сум 100% сигурен дека Мадрид и Рим нема да ги освои. После нив следат 2 гренд слема едно подруго во кратко време и тој треба да се посвети на нив. Според мене треба да е луд ако ги брка наредниве 2 мастерси.
Зошто да не ги брка? Еве сега има пауза до Мадрид, може да се одмори убаво и со нови сили да тргне кон титулата.

Зошто да не ги брка? Еве сега има пауза до Мадрид, може да се одмори убаво и со нови сили да тргне кон титулата.
Да може да тргне кон нова титула и секако дека е кадар да го направи тоа ама сепак тој не е робот цела година да игра со таков ритам. Јас барем не сум видел некој спортист да направил тоа (постојано да е фит а за повреди и да не зборуваме)

Да може да тргне кон нова титула и секако дека е кадар да го направи тоа ама сепак тој не е робот цела година да игра со таков ритам. Јас барем не сум видел некој спортист да направил тоа (постојано да е фит а за повреди и да не зборуваме)
Абе он може да не ги освои ама ти викаш дека треба да е луд да ги брка тие титули, тоа сакав ја да ти кажам, дека не ти држи вода. Број 1 е, не може да не атакува на титули.

Tocno, Novak e eden od najkonstantnite teniseri vo izminative nekolku godini, i smesno ke e pri grcevi i bolku da se vadat muabeti deka glumi ko Marej devojceto sto se zalese posle AO, i ja ocekuvam kalkuliranje vo sledniov period, na RG mora da se vleze all in, maksimalno podgotven i spremen, i fizicki i psihicki, do tamu samo da ne se povredi ko lani koga imase frki so zglobot tokmu istiov period vo Monte Carlo.

Eventualen uspeh na RG za Nole ke znaci i edna unikatna sansa za site 4 slemovi, ogromen veter u grb za nego ke e Paris, samo neka e zdrav i neka go prati malce poveke sreka, pred se u eventualniot duel so Nadal, koj se nadevam, ako veke se desi, deka ke bide vo finale, a ne pred finale.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom