ATP тенис - општа дискусија

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Може може да се отвори тема за Мадрид, на официјалната страна пишува дека почнува од 06.05.2012.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.190
Не дека нешто ќе промени оваа вест за тоа кој ќе ја освои титулата во Мадрид, ама сепак е четврти играч во Свет...
Andy Murray will miss out on the Mutua Madrid Open due to a back injury which has ruled him out of the tournament

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.190
Ждреб за мастерсот во Мадрид, главните фаворити стартуваат од второ коло, еве ги двојките, не се комплетни, бидејќи некои од нивните противници треба да одиграат во прво коло, а некои да поминат квалификации, кои се во тек.
Новак - Квалификант
Надал - Давиденко/Карлович
Федерер - Раонич/Налбандиан
Цонга - Харисон/Квалификант
Ферер - Степанек/Томич
Бердих - Андерсон/Богомолов
Типсаревиќ - Рамос/Квалификант

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Надал ќе има интересен противник во вториот круг. Ќе ја отворам темата за околу 1 час па таму да ја префрлиме дискусијата околу мастерсот во Мадрид :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.190
Надал ќе нема ништо интересно се до финале. Полесен ждреб за него, немало до сеа, нит ќе има понатаму :)
Али кења по интервјуа за blue clay ...:rolleyes:
Aма ај, ќе продужиме на темата за мастерсот. Совет, не ги ставај и жените во темата, посекако не ги коментираме.. само ги манијачиме.:D

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Надал ќе нема ништо интересно се до финале. Полесен ждреб за него, немало до сеа, нит ќе има понатаму :)
Али кења по интервјуа за blue clay ...:rolleyes:
Aма ај, ќе продужиме на темата за мастерсот. Совет, не ги ставај и жените во темата, посекако не ги коментираме.. само ги манијачиме.:D
Мора да ги ставам, сепак и тие го играат турнирот. :cautious:

С

сашенко

Гостин
Прв аматерски турнир во тенис Илинден 2012

Pocituvani ljubiteli na tenisot.

VE POKANUVAME NA PRVIOT TURNIR VO TENIS ZA AMATERI ILINDEN 2012.TURNIROT KE SE ODRZUVA NA TENISKITE IGRALISTA VO n.ILINDEN NA 12 I 13 MAJ 2012 GOD.PRAVO NA UCESTVO IMA SEKOJ POEDINEC GRAGANIN BEZ RAZLIKA NA POL KOJ NE E CLEN NA TENISKI KLUB I E NA VOZRAST OD 16 DO 35 GOD.UCESTVOTO NA TURNIROT E BESPLATNO A ZA FINALISTITE SLEDUVAAT NAGRADI:

kategorija mazi:
prvo mesto-9000 denari i pehar.
vtoro mesto-4500 denari i pehar.

kategorija zeni:
prvo mesto-9000 denari i pehar.
vtoro mesto-4500 denari i pehar.

PRIJAVUVANJE I PODETALNI INFORMACII KE MOZETE DA DOBIETE NA SLEDNITE TELEFONI:

VLATKO NAJDOVSKI 077-656-917 DANIEL MADZOSKI 077-652-188

PRIJAVUVANJE NAJDOCNA DO 10-05-2012 GOD. BROJOT NA UCESNICI E OGRANICEN.

Јас го откажувам моето учетво на турниров поради здраствени проблеми, за жал.Денес со мерак отидов да се истрчам и да видам како сум што сум ама неможам ни 20 мин да истрчам убаво а не па цел меч :(
Мислам дека имам шанси да бидам судија на некој меч, па ако некој е заинтересиран се гледаме во илинден.Луѓе 150 евра не се за фрлање кој ви ги дава.А сигурно нема да биде тешко да стигнете во финалето пошто 2 дена се игра и нема којзнае колку пријавени да има.Има и женска и машка конкуренција

Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
А е за граѓани на Илинден само ?

С

сашенко

Гостин
Не бе шо ти е, турнирче ко турнирче дојди си пријави се играј си.Ке прашам пак еве ама смешно е да е само за Илинден.Даниел Маџовски, дечкото шо е еден од одговорните прашајте го ете остаив фејсбук од него, он сигурно знае ;)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Се плаќа за учество? Не играм Бог знае како, но би сакал да пробам на еден турнир :) Сепак, главниот проблем лежи во тоа што сум од Охрид...

L

Löwe

Гостин
Ех да бев од Скопје и јас.. :D За Прилеп некој ако организира вака нека рачуна и на мене.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Се пријавив на турнирот ама чекам да ми потврдат за сигурно. :) Се пријави некој од форумов? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom