SV-Strange
Sorcerer Supreme
аиаиаиаи хахха абе каква 6 сантима лузна, не се се заебаај уште лузна ми фали мене на овој сурат
кажи само да не избрзузам со операции и срања, за колку време одприлика се повлекува ова... да си причекам......ако не Рибери![]()
Нема што да се плашиш толку. Тоа на мене на главата ми е, косата го покрива, и плус ко што кажав докторот ја зафркна целата работа, на сред сецкање подлабоко влегол и ми ја сецна артеријата, и мораше да отвори поголем рез за да го сопре крварењето. Многу лошо искуство минав јас, а свесен бев, локална анестезија имав, замисли.
Нема шо да се плашиш ти.
Исто важи и за тие што спомнаа после тебе, лузната како толкава не е ради атеромот, него ради грешката на докторот.
Ме советуваа толчена зелка (немам поим како помага ама сепак го правев тоа) на местото преку вечер и после масажи. Треба малку подолго време, две недели од прилика ама дефинитивно поминува.
Јас на тие две што ми се појавија, на едното не ставав ништо, на друго една маст, што страшно лошо мириса, ипак, не е на одмет да се става нешто на нив, може ќе помогне нешто.
денес ги вадев конците,средени се два на главата од левата страна....
ништо страшно,анестезија,сецкање и шиење(зависно од големината толку и конци)...се враќаш за недела дена и ти ги вадат конците(ако немаат од тие што сами паѓаат....
гледам зборувате за 6 см или 10 см сечење,па операција на кој бил орган нема толкав зафат?!
П.С. совет од мене е секој израсток да се третира посериозно,а не како нас што ќе ни текни...денес не знаеш точно на што можиш да ``налепиш``,биопсијата нека го кажи своето
Иве, со среќа опоравувањето. :smir: